22. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor
22. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8–12.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203617056
Bentlakásos ár
85 000 Ft
Napközis ár
70 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Nyárindító kedvezménnyel a tábor ára bentlakással 85.000 Ft, napközivel 70.000 Ft, Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény 2500 Ft, Nagycsaládos-kedvezmény 2500 Ft VAGY KÖSZI Nagykövet kedvezmény 10-40%
Ajánlott életkor
10-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Idei mottónk: Vissza a jövőbe

Gyere, lépjünk be a fantázia világába! Kies tájon előtted áll egy furcsa szerkezet, akár egy lift, és tárva-nyitva az ajtaja. Képzeletben lépj most be a fülkébe, és kapcsold be a biztonsági övet… brrr… felberreg a gép, és rázkódni kezd Veled… És ahogy süvíteni kezd körülötted a levegő, és a világ távoli zajait hallod, rájössz, hogy egy időgépben vagy! Te is elképzeltél már hasonlót? Hova vigyen a gép, talán a messzi múltba, vagy épp a távoli jövőbe? Ki voltál korábban, és ki akarsz lenni később? Gyere velünk, utazzunk együtt át időben!

Szeretnéd egy nyári hétre hátrahagyni a gondjaidat, és egy rejtély kellős közepébe csöppenni, amit új barátaiddal közösen kell megfejtenetek? Szabadulós játék, logikai fejtörők, helyszínelés, szerepjáték és más vetélkedők során pallérozhatod eszed és kreativitásod, miközben egy megértő és családias közösségben élvezheted a nyarat! Garantáltan új barátokra és közösségre találsz, és bátorsággal, hittel, önbizalommal feltöltődve térsz majd haza!

A KÖSZI Nyomkereső detektívtáboraiban élvezetes szerepjátékot és izgalmas csapatmunkát kínálunk, miközben észrevétlenül fejlesztjük a fiatalok kulcskompetenciáit: a logikus gondolkodást, az érveléstechnikát, a kreativitást és a szociális készségeket. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a gyerekek, fiatalok önismeretét, önbizalmát erősítsük. Fontos számunkra, hogy a táborozók között jó közösség alakuljon ki, megtanulják egymást támogatni, segíteni.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés