27. KÖSZI Napvető mesés élménytábor
27. KÖSZI Napvető mesés élménytábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1141 Budapest, Evangélikus Hittudományi Egyetem, 1141 Budapest, Rózsavölgyi u. 3. (Bejárat a Lőcsei út 32. felől!)
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203617056
Napközis ár
50 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Szemfüles kedvezménnyel a tábor ára 50000 Ft 2023.06.23-ig történő befizetéssel, 5000 Ft Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény, 5000 Ft Nagycsaládos-kedvezmény VAGY 10-40% KÖSZI Nagykövet kedvezmény
Ajánlott életkor
6-11
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Idei mottónk: Lovagregény

Te is mindig szerettél volna hercegnő vagy lovag lenni? Mesebeli szárnyakon visszarepülni a múltba, lovagi tornán harcolni, királyi bálon táncolni, szörnyetegekkel megküzdeni? Bájitalt készíteni, vízi csatázni, kincset keresni? De azon se csodálkozz, ha esetleg szembejön majd Elza, Aranyhaj, Batman, Obi van Kenobi vagy valaki más! Ha te is bátran felöltöd a lovagi páncélt, hercegnői tiarát, akkor köztünk a helyed!

Ha mesebeli kalandokra vágysz, a KÖSZI Napvető mesés élménytábort Neked találták ki! Meseszereplőkkel talákozhatsz, segíthetsz nekik vagy belebújhatsz a bőrükbe, rejtélyeket oldhatsz meg, és Te is hőssé válhatsz. Játékos feladatok, akadálypályák, tábortánc, vízi olimpia, Kézműves Palota várnak nálunk, úgy, hogy esténként viszont otthon, a saját ágyadban alszol el. De a legjobb talán az, hogy új barátokat szerzel, és csapatoddal megnyerhetitek a tábori kupát is!

A KÖSZI Napvető mesés élménytábor olyan kisiskolásoknak szól, akik esténként még otthon alszanak, de napközben nagy kalandokra és sok törődésre vágynak. Egy izgalmas, egész héten átívelő játék várja a gyerekeket, hogy közben kapcsolatba kerüljenek a mesehősökkel, vagy épp belebújjanak az ő bőrükbe. Fontos számunkra, hogy a gyerekek nyári napjai tartalmasan teljenek, s miközben játszanak, észrevétlenül fejlődjenek. Az ő érdeklődésükhöz igazodva kínáljuk őket mesés kalandokkal, szerepjátékkal, furfangos feladványokkal, tánccal, mozgásos programokkal, kézműves feladatokkal. Fontos célunk, hogy a tábori napok során értékes történetekkel gazdagodjanak, személyre szóló figyelem vegye őket körbe, és megtanuljanak sikeresen együttműködni egymással. Meseterápias, pedagógiai, tréneri tudásunk legjavával várjuk kis táborozóinkat.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés