Bakonyi Erdőleső élménytábor
Bakonyi Erdőleső élménytábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8426 Pénzesgyőr, Fő utca 53
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203144990
Bentlakásos ár
35 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10%
Ajánlott életkor
7-13
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Végtelen táj a Bakony szívében, egy kőhajításnyira Zirctől. Felejthetetlen kalandokat ígérő erdők, mezők veszik körül Pénzesgyőr községet, ahol közel 400 lelkes fő szenteli az életlét a falu vidám hangulatának biztosításának.
Leírás
Idén nyáron harmadszor is megnyitja kapuit az Erdőleső Élménytábor!
Várunk szeretettel minden régi és új kalandort akik szívesen töltenek egy fergeteges hetet a természetben.
Megújuló játékokkal, lehetőségekkel készülünk, hogy idén is minél színesebb programokkal káőráztathassuk el táborozóinkat.
Most sem maradnak el a kirándulások, játékok és versenyek, a szalonna sütés, viszont új kalandot jelent a csillagtúra, vízvizsgálat, és még sok meglepetés.

Az elhelyezés 4 ágyas faházakban történik, falusias környezetben, tehát a reggeli ébresztő mi lehetne más mint kakas kukorékolás? Napi háromszori étkezést és mindig elérhető gyümölcsöket, hűtött vizet biztosítunk a kalandoraink számára. Az egész napos erdőben barangolást, patakban való tocsogást, vadat lesést, esténként tábortűznél való énekléssel, történetekkel és csillagleséssel koronázzuk meg. A legbátrabbak éjjeli túrán bizonyíthatják rátermettségüket.
Kirándulunk Bakonybélbe, Kerteskőre oda ahol több nemzedéknyi versenyló élt és nyerte sorra derby díjait. Megismerkedjünk a vidéki élettel, tanulunk a növényekről és a ház körüli állatokról. Ha esetleg a rossz idő akadályozna minket a kinti kalandokban a Kultúrházban elfoglalhatjuk magunkat. Megtanulunk anyagozni, mohából és ágakból makettet készíteni, levelet préselni, vagy játékos foglalkozásokkal tesszük a borús napokat is vidámmá.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés