Funside Robotika napközis nyári tábor
Funside Robotika napközis nyári tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1113 Budapest, Villányi út 14
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303111746
Napközis ár
42 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
3000
Ajánlott életkor
7-12
Első tábor éve
2006
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Villányi úti napközis nyári táborunkban 2007-es indulásunk óta tartott közel 100 turnus során több ezer gyermek fordult meg és tért vissza boldogan nyárról nyárra. 2018-ben is a megszokott módon, a teljes nyári szünetben, június 18 és augusztus 31 között 11 héten át várjuk az 5-12 éves táborozóinkat! Idén is 6 különböző játékos foglalkozás közül lehet választani hetente kettőt is. A Funside Budapest tábor már sok éve nemzetközi: magyar és angol anyanyelvű gyermekek egyaránt megfordulnak nálunk. Csapatunk gondosan válogatott, felkészült tanárokból és edzőkből áll, akik mindenkire kellő figyelmet fordítanak köszönhetően a kiemelkedő, 5 gyermekre 1 felnőtt arányunknak. Hagyományainknak megfelelően a nyarat idén is közösségépítő Nyárzáró bulinkkal zárjuk augusztus 31-én, amely minden táborozónk számára ingyenes.
Leírás
A LEGO Education WeDo 2.0 robotika platformjára épülő foglalkozásunk táborozóinkat játszva vezeti be a programozás világába, miközben fejleszti a problémamegoldást és a konstruktív csapatmunkához szükséges készségeket.

Napirend

A Funside Budapest nemzetközi napközis táborban naponta 4 foglalkozást tartunk. A robotika táborban naponta 2 óra robotika, 2 pedig angol, tenisz, kézműves vagy magyar mint idegen nyelv óra lehet, amely tetszés szerint választható ki a jelentkezéskor. A foglalkozásokon kívül nagyon sok játékot, versenyt, vetélkedőt, sportos és jelmezes játékot is szervezünk a teniszcentrum kerthelyiségében és zárt területein, hogy az egész nap vidáman teljen (bővebben lejjebb). A hét folyamán tanáraink sok fényképet is készítenek, amelyeket a turnus végén táborozóink hazavihetnek magukkal egy ajándék fotó CD formájában, így örök emlék maradhat ez a hét minden táborozónk számára!

Oktatás

A foglalkozások során a gyermekek párokban dolgoznak a LEGO Education kifejezetten természettudományi oktatásra kidolgozott WeDo 2.0 robotprogramozási szettjeivel. Miden páros kézhez kap egy megegyező készletet, amelyben a LEGO elemek mellett olyan speciális alkatrészek is szerepelnek, mint egy miniszámítógép, motor és különböző bemeneti jelek mérésére alkalmas szenzorok. A projektek során a gyerekek robotokat állítanak össze megadott instrukciók alapján, majd a tablet segítségével beprogramozzák őket és ezzel a valódi életből vett problémákat oldanak meg. A foglalkozásnak három célja van:

1. Bevezetés az algoritmikus gondolkodásba: a robotika foglalkozásokon a gyermekek úgy ismerkedhetnek meg a programozás alapjaival, hogy közben még nem kell valódi programozási nyelveket ismerniük.
2. Kézzelfogható eredmény: a robotika foglalkozások során munkájuknak fizikailag is látható, kézzelfogható eredménye van, így a kisebb gyermekek a tanulás során maguk is láthatják mit hoztak létre, amely sikerélményhez vezet.
3. Csoportmunka és gyakorlatias tanulás: a hét folyamán a vezetett projektektől fokozatosan jutunk el a nagyobb kreativitást igénylő, önálló megoldások kidolgozását elősegítő feladatokig.
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés