Kis Zseni Nyári tábor
Kis Zseni Nyári tábor
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 8.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36304910771
Napközis ár
18 000 Ft
Napi tábor ár
5 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
4-12
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A világ legkiválóbb programjával dolgozó mentális képességek fejlesztésére szakosodott Kis Zseni Iskola Békéscsabára is megérkezett 2017-ben. A Kis Zseni szakemberei és csapata több száz éves tapasztalatra támaszkodva azért alapítottak iskolát, hogy minden gyermek a lehető legjobban fejlődjön, és kihozzák belőlük a maximumot. Programunk 4-12 éves gyermekeknek szól. Mentális aritmetikával foglalkozunk, a japán abakusz és a matematika eszközével fejlesztjük a bal és a jobb agyféltekét, amelyek programunk által barátságot kötnek, és ezáltal lesznek a gyermekeink Kis Zsenik. Ez a módszer Japánból származik. A PISA-teszteken is az ázsiaiak szerepeltek a legjobban. Miért is? Ugyanis a mentális aritmetika az oktatásukba bele van építve. A Kis Zseni Iskola több, mint 150 iskolával, több száz tanárral és több ezer diákkal büszkélkedik. Szakembereink a világ több pontján (kiemelten Japánból) azért dolgoznak fáradhatatlanul, hogy a gyermekek jövőjét jobbá tegyék. 2019 nyarán egy fergeteges tábor keretein belül leshetnek be a szülők és a gyermekek a mentális aritmetika csodás világba.
Leírás
Fergeteges nyári tábor gyerekeknek, ahol a vidámságé, a logikai játékoké és a szorobáné a főszerep!

Kiknek ajánljuk?
Minden 4-12 év közötti gyermeket szívesen várunk!

Mit kell magukkal hozniuk?
Jókedvet és a tízórai nassolni valót!

Mit tartalmaz az ár?
Reggelente egy kis tornát, hogy mindenki frissen és üdén tudjon nekilátni az aznapi programoknak. Képzett szakemberekkel játékos, fejlesztő feladatokon keresztül megismerkednek a gyermekek a szorobánnal, valamint a mentális aritmetikával.
Ebédet biztosítunk, minden nap két féle leves és négy féle főétel közül tudnak választani a gyermekek, az ebédet követően pedig színes foglalkozások várják őket.

Dátum: 2019. augusztus 5-9., 08:00-16:00
Helyszín: Békéscsaba, Szabadság tér 8., Kis Zseni Iskola
Ár: 18.000 forint/fő
Jelentkezési határidő július 15.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés