Önbizalom növelő kreatív rajztábor - Miskolc
Önbizalom növelő kreatív rajztábor - Miskolc
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 3500 Miskolc
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706371407
Napközis ár
69 870 Ft
Fizetési mód
Bankkártya
Testvér kedvezmény
10% testvérkezdvezmény
Ajánlott életkor
9-13
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
12 éve több ezer gyerkőcnek adtuk át a rajzolás örömteli élményét. Küldetésünk, hogy a rajzoláson keresztül olyan sikerélményhez jutassuk, ami megerősiti az önbizalmát és fejleszti a kézügyességét. Fontos számunkra a gyerekek folyamatos megerősítése és a pozitív dolgok kiemelése, mert hisszük, hogy ez szárnyakat ad számukra. Várunk Sok szeretettel Benneteket is! Kata és Laura
Leírás
ÖNBIZALOM NÖVELŐ, KREATÍV RAJZTÁBOR 9-13 éveseknek!

Gyermeked szeret rajzolni és szeretne benne még ügyesebb lenni?
Szeretnéd segíteni, hogy sikerélménye és nagyobb önbizalma legyen?

Hozd el a Művészház Jobb agyféltekés rajztáborába.

Ez egy tartalmas tábor, ahol olyan technikákat tanul meg csemetéd, amivel igazán ki tud tűnni társaitól. Itt nem csak az arányos rajzolással és a portré készítés lépéseivel ismerkedik meg, de a gyerkőcök kedvencét az állat rajzolást is elsajátítja.

Szívesen lenne ő az osztály legjobb rajzolója?

Kalandra fel és regisztáld őt a táborba!

Itt nem csak jól érzi majd magát, de hasonló érdeklődési körű gyerkőcökkel lehet és sok új barátság is vár rá.ÉLMÉNYPROGRAMUNKKAL fejleszti:

✅  Megfigyelését
✅  Koncentrációját
✅  Kézügyességét
✅  Kreativitását


MIT AD GYERMEKEDNEK A MŰVÉSZHÁZ JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTÁBORA?

✅ Technikát, amivel kitűnhet a társaitól
✅ Önbizalma erösítését
✅ Emlékezetes nyári élményt
✅ Új barátokat
✅ Életre szóló kalandot
✅ Meglepetés ajándékokatVÉLEMÉNYEK A TÁBORRÓL:

❤️ SZÜLŐKTŐL:

“Én most Kedves szülőtársaimhoz szólnék, akik ha csak egy kicsit is, de eljátszottak a gondolattal, hogy gyermeküket beíratják a Művészház egy tanfolyamára, esetleg táborába!
Kisfiam(Máté 9éves)
Szerettem volna neki nyárra olyan elfoglaltságot, ami leköti és fejlődik általa! Rátaláltam a művészházra, ahol csudijó tanfolyam,- tábor témákkal találtam szembe magam, hogy nem is igazan tudtam dönteni elsőre, de mivel fiam még nem volt egy tanfolyamon sem így nem volt kérdés a kezdő tábort vettük célba, beírattam, úgy hogy Ő nem akart menni.

Máté haragudott rám emiatt, főképp mikor megmondtam neki a következő héten a színes táborba is befizettem!
Az arcára volt írva minden egészen a kezdés napjáig. Reggel nagy duzzogva bevittem, és úgy hagytam ott 8:50kor.
Hazafelé egész úton reménykedtem benne, hogy kedvet kap és mikor megyek érte mosolyogva mondja majd, hogy “anya, nagyon jó ez a tábor”!

Így is lett!!!” Lamos Mónika❤️ GYEREKSZÁJ:

“Amikor ebbe a táborba jöttem nem gondoltam volna, hogy bármilyen nagy sikert elérek majd. Az első kérdésem az volt, hogy 5 nap alatt 100%-os szépség és technika javulás lesz? Biztos voltam benne, hogy javulni fogok rajzból, de nem ennyire. Mikor megláttam a két kép közötti különbséget, nem jutottam szóhoz. Ha valaki akar ide jönni, nyugodtan tegye, mert itt az oktatók nagyon megértőek. Köszönöm Kriszti, Kata, Bea, Andi!”  Tamás

“Nagyon jó volt. Az oktatók nem olyanok voltak, mint az átlag tanárok. Szeretnék még jönni.”  Boglárka

“Én nagyon jól éreztem magam, mert az oktatók és a gyerekek is nagyon kedvesek és viccesek voltak. Anyukám sokszor mondja, hogy “a tanárok azért nem elégedettek soha, mert a legjobbat akarják kozni belőlünk.” Itt azonban nem éreztem ezt. Nagyon jó volt a szivecske és ez a mappás ötlet! Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem.”  Kinga

“Nagyon jól éreztem magam és nagyon sokat fejlődtem. Eleve annyira nem szerettem rajzolni, de most hogy befejeztem a tanfolyamot nagyon megszerettem rajzolni a sok sikerélmény miatt, amit a tábornak köszönhetek és a nagyon kedves oktatómnak.” Dóra

“Imádtam itt lenni, elképesztő volt az élmény, hogy olyat hozhattam ki magamból, amit nem is képzeltem volna. Mindig azt hittem, ilyeneket rajzolni 10 év után is egy talány, de mégsem…”

“Megtanultam, hogy híres festőművészek milyen technikákkal festenek vagy rajzolnak. Aranyos tanítónénit kaptunk, aki mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Az tetszett a legjobban, hogy most már olyan rajzot tudunk készíteni, ami élethűnek látszik.”

Regisztráld gyermeked most!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés