Amandina Lovasudvar táborai

Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 8074 Csókakő, Kossuth L.u.76.
Kategóriák
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36204752768
Bentlakásos ár
26 990 Ft
Napközis ár
20 990 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1500 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
6-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Lovas-Tábor Csókakőn! - Amandina Lovasudvar

Ideje:
- 06.22-26 (5napos) kezdő és haladó lovasok részére
- 07.03-09 (7napos) kezdő és haladó lovasok részére
- 08.08-12. (5napos) kezdő és haladó lovasok részére
- 08.17-23. (7napos) tereptábor, Haladók Részére

Amit biztosítunk: szállás, teljes ellátás, szervezett programok.

A lovasok egész nap a friss levegőn töltik az idejüket, sokat mozognak, játszanak és közben számtalan érdekes dolgot is tanulnak a lovakról és a lovaglásról - mindezt távol a városi zajoktól, egy nagyon hangulatos kis településen, Csókakőn.

Csókakő 1130 lakosú község a történelmi móri borvidéken, a Vértesi Tájvédelmi körzet peremén. Névadója Fejér megye egyetlen, 208 méter magasan épült középkori kővára. A 700 esztendős sziklavár a Vértes legnyugatibb, a Móri-árok fölé magasodó sziklaplatójára épült. Csókakő vára a 13-16. század folyamán a térség Székesfehérvár utáni legjelentősebb hatalmi központja volt, a megye területének csaknem egynegyedére kiterjedő váruradalom székhelye. 1995 óta jó ütemben halad a vár helyreállítása, melyben az önkormányzattal összefogva segít a Várbarát Társaság is. Nevezetessége Csókakőnek a Jordán Parkerdő, benne a közel 350 éves őstölgyes fáival. A településen átvezet az országos Kék túra útvonala. A település a falusi turizmus jegyében színvonalas szállás- és programlehetőségeket kínál.

A részvételhez nem szükséges lovas tudás, de az sem kizáró feltétel, ha valaki már komolyabb lovas múlttal rendelkezik.

A lovaglás képzett, szelíd iskola lovakkal történik, szakképzett oktató segítségével, így teljes biztonságban tudhatod gyermekedet a négylábúak társaságában.

Lássuk, hogy is telik egy nap a lovastáborban!
A délelőtti "edzéseken" minden gyerkőc személyre szabott oktatásban részesül, a tudásának megfelelő szinten egyéni futószáras foglalkozás vagy osztályban lovaglás formájában. Haladók részére ugró-edzést is tartunk.
Nagy hangsúlyt fektetünk a kis lovasok biztonságára, így mindenki csak kobakban ülhet lóra, amit a lovasudvar biztosít, ha valakinek nincs sajátja.
A déli pihenőben lehet fürdőzni, lovas képeket színezni, a lovaglás elméleti ismereteit mélyíteni, vagy változatos, szabadban lévő társasjátékokat játszani.
Délután játékosabb, lazább formában folytatódik a lovas palánták "képzése", - tereplovaglással (haladóknak), - ügyességi csapatverseny játékkal, vetélkedőkkel - székfoglaló, és - kincskereső versenyekkel. Ellátogatunk a csókakői várba is, és a kőlyuk-barlangba.
Ha ez még mind nem lenne elég az önfeledt kikapcsolódáshoz, esténként ráadás-programok mint pl zumba vagy aerobic, és ha az idő engedi, minden nyár elengedhetetlen élménye, az esti fürdőzés vagy az éjszakai bátorságpróba is zárhatja a vidám napokat, de a tábortűz sem marad ki.

Árak:
5napos:
napközis: 20990ft
bentlakásos: 26990ft
7napos:
napközis: 26990ft
bentlakásos:32990ft
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés