Dream Horse Rancs lovastábor
Dream Horse Rancs lovastábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 5465 Cserkeszőlő, Tanyaföld tanya 6
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36308416752
Bentlakásos ár
39 750 Ft
Napközis ár
31 750 Ft
Napi tábor ár
7 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
6-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Napközis és bentlakásos Lovastábor!

Megismerkedünk mindennel, amit érdemes tudni a lovakról: életükről, lovakkal való bánásmódról, szerszámozásról, etetés-itatás, lovak körüli munkafolyamatokról, együtt látjuk el a lovakat, csutakoljuk őket, nyergelünk, stb. és persze sokat lovagolunk és nagyon jól szórakozunk!

A lovaspályán lóháton oldunk meg izgalmas feladatokat, akár a western pályán, akár az angol pályán, aki szeretné kipróbálhatja azt is, hogy milyen szőrén lovagolni.

További programok: kézműves foglalkozás, vetélkedők, kincskeresés, sport, móka és kacagás!

Napi 3 étkezés (reggeli, kétfogásos ebéd éteremből, uzsonna) – illetve bentlakásos táborozóknak gyermekekkel együtt készített vacsora, utolsó este tábortűz, szalonnasütés. Mindenkinek korlátlan ásványvíz és tea fogyasztás!
A tábor kiegészítő lovas tevékenységei:
A tábor idején a sok lovaglás melett megismerkedhetsz mindennel, amit érdemes tudni a lovakról: életükről, anatómiájáról, szerszámozásról, etetés-itatás, lovak körüli munkafolyamatok. A tábor végére megtanulsz egyedül lovagolni és kisebb feladatokat megoldani földről és lóháton is. Kipróbálhatod nálunk az angol, a western és a szőrén lovaglást is. E mellett számos érdekes program vár rád nálunk, mint például kézműves foglalkozás, kincskeresés, vetélkedők, tehát sok sport és szórakozás.

A tábor kiegészítő egyéb tevékenységei:
Kézműves foglalkozás, íjászkodás, vetélkedők, kincskeresés, tollas és egyéb labdás-ütős játékok, kötélhúzás, zsákbafutás

További fontos információk a táborról:
Mobil telefon és egyéb "elektronikai kütyűt" kérünk szépen, ne hozzál magaddal, mert a tábor a természetről, lovakról és barátságokról szól!
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés