Idrányi pusztai lovastábor
Idrányi pusztai lovastábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 8311 Nemesvita, Idrányi puszta, Hrsz. 021/5
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36302314987
Bentlakásos ár
43 000 Ft
Napközis ár
25 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
6-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Balatonederics alatt, a Tapolcai-medencében, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében fekvő lovas udvaron, május 1- szeptember 31-ig szervezünk lovastáborokat és erdei iskolát.
A táborokban kezdőknek, haladóknak és jó lovasoknak is lehetőségük van a részvételre. Az oktatás egyénre szabottan történik, a tábor első napján felmérjük a lovasok tudását, majd ennek megfelelően csoportokba soroljuk őket.

A teljesen kezdők futószáron sajátíthatják el a lovaglás alapjait
A haladók négyszögben gyakorolhatják a lovak irányítását, összeszedettségét, majd a tereplovaglást
Jó lovasok tereplovagláson élvezhetik a lovaglás szépségét.

6-12 éves gyerekek jelentkezését várjuk a napközis lovastáborunkba, a tábor hétfőtől péntekig tart, 8.00-16.00 óráig, ára: 25.000 Ft, az ár tartalmaz napi kétszeri étkezést (tízórai és ebéd).

Szabadidős programok:
A hét folyamán a gyerekekkel háromszor megyünk el lovaskocsival Balatonedericsi strandra, egyszer fürdünk a Tapolca patakban, amit lóháton és lovaskocsin közelítünk meg. fakultatív délutáni programok amíg a többiek lovagolnak: trambulin, íjászkodás, számháború,  fürdőzés a medencében.
Esti programok: welcome party, társasjátékok, éjszakai őrség, őszinteségi óra, tábortűz, szalonnasütés, közös főzés bográcsban és kemencében, madár és vad megfigyelés.
Az étkezésnél a teljes ellátás napi négyszeri étkezést jelent. Gyümölcsöket (almát, barackot, szilvát) a táborozás teljes ideje alatt folyamatosan biztosítunk. Speciális étkezési igényeket (vegetáriánus, liszt érzékeny stb.) figyelembe veszünk.

Oktatás: ló takarmányozása, ló ápolása,
futószáron: helyes ülés, tartás és egyensúly, könnyűügetés, és szárkezelés
Osztályban:az osztályban lovaglás legfontosabb szabályai, jármódok, iramváltoztatások, kézváltás, kiképzési skála elemeinek elsajátítása.

A lovas táborában nincsenek pluszköltségek, az árban minden költség benne van. A szükséges felszerelés: hosszúnadrág, zárt bőrcipő. Az időjárásnak megfelelő, kényelmes, de nem lebegő, bő ruházat. Három ponton rögzített kobak, a fej méretére állítottan, a kobakot szükség esetén biztosítjuk.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
A tábor a feltüntetett ár több mint kétszeresébe kerül, 59000 ft a napközis táboroztatás.Mivel másik környékbeli lovastábornál is hasonló a helyzet, úgy gondolom, a beetetés, megtévesztés bevett szokás. Erre figyeljenek, legyenek szívesek.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=727203962528267&set=pcb.727204015861595

http://www.gyulavezer.hu/lovarda/lovastabor#tartalom