Funside lovastábor
Funside lovastábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8313 Balatongyörök, Szépkilátó hrsz. 707/1.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3619509502
+36303111746
+36309776113
Bentlakásos ár
104 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
7-17
Első tábor éve
2011
Jelentkezési lap
Turnusok
2017. júl 9, vasárnap - 2017. júl 15, szombat (7 nap)
2017. júl 16, vasárnap - 2017. júl 22, szombat (7 nap)
2017. júl 23, vasárnap - 2017. júl 29, szombat (7 nap)
2017. júl 30, vasárnap - 2017. aug 5, szombat (7 nap)
2017. aug 6, vasárnap - 2017. aug 12, szombat (7 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Az idén 10 éves Funside hetedszerre rendezi meg népszerű balatoni nemzetközi táborát, amelyet magyar táborozóink mellett több mint 20 országból látogatnak nyaranta! Idén is az ország legnagyobb választékával várunk: összesen 20-féle foglalkozás közül választhatsz hetente akár kettőt is, egy turnuson belül kombinálva nyelvi, sport, művészeti és informatika óráinkat. Jubileumi nyarunkra különleges programválasztékkal készülünk, minden hétre egyedi témával és rengeteg izgalmas programmal, úgy mint az aquapark, a Csapatok Viadala vagy a Funside Vidámpark. A Funside Balaton nyári tábort idén is változatlan helyszínen – a Keszthely közelében található Balatongyörökön – rendezzük meg 5 héten keresztül, július 9 és augusztus 12 között. Ha a kéthetes “hosszú turnust” választod, akár 4-féle foglalkozást és rengeteg különböző szabadidős programot is kipróbálhatsz! A Funside-nál büszkék vagyunk fiatal és képzett tanári csapatunkra, akiket egy hosszú felvételi folyamat során választunk ki és készítünk fel, hogy a lehető legszínvonalasabb és legbiztonságosabb tábori élményt nyújthassuk. Balatoni táborunk kétnyelvű: hivatalos nyelveink a magyar és az angol.
Leírás
Tarts velünk a Funside Balaton a lovastáborba és tanulj velünk lovagolni, majd válassz még egyet 10-féle másik foglalkozásból! A délelőtti oktatás után minden délután és este izgalmas programok várnak rád Balaton-parti táborunkban!

Oktatás

A Funside Balaton lovastábor táborozói hétfőtől péntekig délelőttönként a közeli Nemesvitára utaznak, ahol az Idrányi Puszta és Szabadidő Parkban tapasztalt oktatók tartanak számunkra lovasfoglalkozásokat. Mindenki a saját tudásának megfelelő oktatásban vehet részt, ami kezdők és középhaladók esetében kb. fél óra karám- vagy osztálylovaglás, haladók számára pedig naponta egy-másfél órás tereplovaglást jelent. A tudásodat a lovarda oktatói mérik fel és a biztonságodat mindig szem előtt tartva, a számodra legmegfelelőbb csoportba osztanak be. Sisakot (kobak) mi biztosítunk.

A lovaglás mellett a maradék időben megismerkedhetsz a lótartás legérdekesebb részleteivel is, valamint csoportvezetőink által szervezett játékok és programok is várnak rád. A lovardába kisbusszal megyünk a táborból (ez kb. 12 percet vesz igénybe) és időben visszaérünk, hogy a második 2 órás blokkban egy másik témát is választhass a Funside Balaton táborai közül! Népszerű kombinációk a lovaglás mellé az angol vagy német nyelv, a tánc és a kézműves táboraink, de érdemes átnézni a teljes listát is lejjebb! Ha hosszú turnusra jössz, akár négy témát is kipróbálhatsz, a délutánokon pedig rengeteg izgalmas programon vehetsz részt a választott heted programjának megfelelően, úgy mint az aquapark, a rekordok napja vagy a Funside „beach party”!

Milyen táborokkal kombinálható?

Lovas-angol tábor
Lovas-anyanyelvi angol tábor
Lovas-német tábor
Lovas-magyar tábor
Lovas-sport tábor
Lovas-amerikai sportok tábor
Lovas-tenisz tábor
Lovas-tánc tábor
Lovas-szörf tábor
Lovas-golf tábor
Lovas-programozó tábor
Lovas-kézműves tábor
Lovas-képzőművészeti tábor
Lovas-DJ tábor
---

A turnus díja magában foglalja:

    Szállás és napi háromszori étkezés
    Minden foglalkozás díját
    Minden délutáni és esti program díját
    Minden külső program jegyét és az azokra való utazás költségeit
    Tábori biztosítást az Uniqua biztosítótól
    Minden új táborozónk számára az első táborozáskor egy kék Funside Balaton pólót

A turnus díja nem tartalmazza a táborba való utazás és a hazautazás költségeit.

A hosszú turnus a szállás tekintetében 2 rövid turnusnak +1 napnak felel meg. Aki hosszú turnusra jön, azt két héten át különböző programok várják, a délelőtti órák pedig egy két hetes, 40 órás tanfolyam formájában folytatódnak. Hosszú turnus esetén több különböző témát is ki lehet próbálni (pl. angol-sport az első héten és tenisz-lovaglás a második héten, illetve a 4 új téma valamelyikét is lehet választani)! Minden turnus vasárnap délben indul és szombat délután ér véget.

Büféhasználat a tábor területén

A tábor a gyermekek értékeinek megóvása érdekében készpénzmentesen működik. A táborozók a turnusok folyamán használhatják a tábor büféjét, ahol nem készpénzzel, hanem Funside-os büfészámlájuk terhére vásárolhatnak. Minden táborozónknak nyitunk saját virtuális “büfészámlát”, amelyre a táborba megérkezéskor a szülő tetszőleges összeget tölthet fel, a táborozó pedig lefogyaszthatja azt a turnus folyamán. Feltöltésre javasolt összeg: 3000 – 4000 Ft / hét. Az esetlegesen le nem fogyasztott összeget a szülő készpénzben visszakérheti a tábor elhagyásakor.

Választható lehetőségek

Fotó DVD:

Minden turnusban két hivatásos fotós által 1000-1500 professzionális fénykép készül, amelyek megrendelhetőek a jelentkezéskor, előhívásra is alkalmas formátumban, fotó DVD-n. A DVD ára az első választott hét esetén 2500 Ft, minden további hét 1500 Ft / hét.

Részletfizetés:

Kérhető háromszori részletfizetés is a tábori díjakra. A részletekről kérjük érdeklődjön telefonon vagy személyesen. Bővebb tájékoztatás a jelentkezés menetéről a Jelentkezés oldalunkon olvasható.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés