Marshmallow camp
Marshmallow camp
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 8258 Badacsonytomaj, József Attila utca 27
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706721024
+36705995198
+36303453938
Bentlakásos ár
79 500 Ft
Napközis ár
6 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvér kedvezmény, 15% 3 testvér esetén, 10% február 20-ig
Ajánlott életkor
5-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
LOVAGLÁS: A tábor egyik legfontosabb helyszíne a Badacsonytomaji lovarda, ahol a gyerekek megismerkedhetnek a lovak világával, lovagolhatnak és segíthetnek Randi, Barbie, Virtuosa, Silver Tequila, Kócos és Tökös körüli teendőkben.  Nem szükséges lovas ismerettel rendelkezni, vannak nálunk egészen kezdők és haladó lovasok is. Vani minden gyermek számára megtalálja a megfelelő lovat, akivel aztán örök barátságot köthet. A lovarda nem csak lovaglásra szolgál, itt szoktunk tábortüzet rakni, kincseket keresni és sátrazni is.

MŰVÉSZKEDÉS: A tábor egyik fő mozgatórugója a kreativitás, amely minden gyerekben ott lakozik. Sokfajta különböző művészkedős feladatokkal, játékokkal várjuk a táborozókat. Építünk tutajmodelleket, batikolunk, napfelkeltét festünk, rajzolunk, ékszereket készítünk, homokvárépítő versenyt tartunk, különleges hajfonatokat készítünk és bármi, ami a gyerekek elméjéből kipattan.

ANGOL: Hagyományos iskolai angolozásról szó sincsen, NYÁR VAN! Dalokat tanulunk, himnuszokat írunk, barkóbázunk, szituációs játékokat játszunk és marshmallowt sütünk. Célunk az, hogy a gyerekek jókedvvel sajátítsanak el angol kifejezéseket és ne féljenek angolul megszólalni... if you know what I mean...

KALAND, TERMÉSZET: A tábor egész hangulatában igyekszünk visszatérni a természethez, így a lovardában sátrazunk, bunkert építünk és abban alszunk, túrázunk, szám és színháborúzunk valamint strandolunk, strandolunk, strandolunk. Igyekszünk egy kalandos, felszabadult légkört teremteni, ahol a gyerekek biztonságban, de mégis kicsit a vadonban érezhetik magukat.

CÉLUNK: Mi felnőttek tudjuk mennyire lennénk újra gyerekek, és valljuk be a szívünk mélyén még mindig azok vagyunk. Ezzel mi, táborszervezők is így vagyunk, ezért mi is aktív résztvevői vagyunk a programoknak és benne vagyunk minden tejfelezésben a gyerekekkel. Célunk, hogy egy befogadó légkört  és egy olyan közösséget teremtsünk, amelynek köszönhetően minden élmény örök érvényűvé válik. Emellett fontos számunkra az önállóság, a személyiség kibontakozása és a kreativitás robbantgatása.

BADACSONY: A Balaton a világ közepe, ezt mindenki tudja. Így táborozóink sok helyről érkeznek, például: Siófok, Budapest, Szombathely, Németország, Svájc, Franciaország, Olaszország stb. Így a gyerekek tanulhatnak egymás kultúrájáról és nemzetközi barátságokat köthetnek.


Elérhetőségek:
Szállás címe: 8258, Badacsonytomaj, Kert utca 8., Tatay Sándor Általános iskola
                                   ágyakkal, zuhanyzóval, focipályával, röplabdapályával

Lovarda címe: 8258, Badacsonytomaj, József Attila utca 27.
                                   a programok jelentős része ezen a helyszínen fog zajlani
                                   Facebook: Nyeregben Badacsonytomajon SE

Érdeklődni:            facebook üzenetben, SMS-ben, vagy telefonon:
                                  Kondics Alexandra: +3670 599 5198
                                  Takács Vanessza: +3630 345 3938
                                  Vida Vanda: +3670 672 1024
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés