Animációs napközis tábor a BABtérben
Animációs napközis tábor a BABtérben
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2040 Budaörs, Templom tér 12.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36202999985
Napközis ár
50 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Testvérkedvezmény (ha egy családból legalább két testvér együtt jön): 7%
Ajánlott életkor
8-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Patrovits Tamás: Animációs filmrendező, grafikusművész, művésztanár. 1994-ben végezte el a Magyar Iparművészeti Főiskola animáció és videó szakát. Készít szerzői rövidfilmeket, televíziós sorozatokat és reklámokat, a rajzi és 2D-s számítógépes animációval egyaránt foglalkozik. 1995 óta oktatja az animációs filmkészítést és a kreatív tervezői gondolkodást. 2005 óta szervezi az Animáció Világnapját, 2012-ben Orosz Anna Idával megalapítja a Primanima fesztivált, amelynek kreatív igazgatója. Rendszeresen vezet animációs workshopokat itthon és külföldön. Vezsenyi Tamás animátor és animációs oktató. Az Illyés Művészeti Akadémia animációs képzésén végzett, 2013 óta hazai animációsfilmek munkatársa, story-board rajzoló és mozdulattervező. A Reanimation Stúdió munkatársaként több reklámfilm mozdulattervezője, animatik készítője és számítógépes kompozítora. A Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivál munkatársa, a Primanima Animációs Játszóház vezető oktatója. Módy Luca animátor és animációs oktató. Az Illyés Művészeti Akadémia animációs képzése után a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen szerzett diplomát animáció szakon. Animációs klipek, filmek animátor munkatársa. Story-board rajzoló, illusztrátor, a Primanima Animációs Játszóház oktatója.
Leírás
A budaörsi BABtér, azaz a Budaörsi Animációs és Kreatív Tér ismét meghirdeti a népszerű nyári napközis táborait és már elindult a jelentkezés. Idén az animáció mellett grafikai és zenei csoportok is indulnak a 7–15 éves korosztály számára. A tábori gyerekek a BABtér 300 négyzméterét használhatják ki, belső udvarunkon pedig a gyerekekkel játékos kiegészítő foglalkozásokat is tartunk. Pihenésként a mozitermünkben a Primanima fesztivál legjobb, televíziókban nem látható gyerekfilmjeit mutatjuk be a táborozóknak.

A nyári táborok a BABtér kreatív heti foglalkozásaiból, a Primanima Animációs Játszóházból, valamint a grafikai és zenei szakköreiből nőtték ki magukat. A szervezők és a gyakorlott művészpedagógusok célja, hogy a tábor során a gyerekek el tudjanak merülni az egyhetes intenzív alkotómunkában, megéljék a kreatív tevékenységek örömét. A tábori részvételhez nem szükséges művészi előképzettség, hiszen a tapasztaltabb szakkörös diákok és a művésztanárok egymást bátorítva segítik a részvételt.

ANIMÁCIÓS NAPKÖZIS TÁBOR
Animációs-rajzfilmes művészeti táborunk töretlenül népszerű! Az előző évekhez képest idén még több meghirdetett hét lesz, de így is érdemes időben jelentkezni. Az egyhetes napközis tábor során a gyerekek a legkülönfélébb animációs műfajokat, a báb-, gyurma-, legó- papírkivágásos és digitális animációt trükkjeit tanulják majd meg. Otthonos hangulatú termeinkben animációs jeleneteket készíthetnek, és megrendezhetik első animációs kisfilmjüket is. A filmrögzítéshez korszerű Canon kamerákat, Apple számítógépeket használunk. Segítünk abban, hogy megtanulják kreatívan használni a digitális eszközöket, miközben egyidejűleg visszavezetjük őket a hagyományos anyagok szeretete és használata felé is. Az eszközök ugyanakkor mindvégig a háttérben maradnak, mert a főszerep a gyerekeké, akit a foglalkozás során bátorságot kaphatnak kreatív képességeik kibontakoztatásához.

A utolsó nap délutánján a gyerekeknek és szüleiknek levetítjük az elkészült filmeket, ami méltó befejezése a heti tábornak.

A gyerekek reggel 8 órára jöhetnek, és a napközis tábor minden nap 17 óráig tart.

Időpontok: (Naponta 8-17 óra között)
1. tábor: június 22 – június 26.
2. tábor: június 29 – július 3.
3. tábor: július 6 – július 10.
4. tábor: július 13 – július 17.  
5. tábor: július 20 – július 24.
6. tábor: július 27– július 31.
7. tábor: augusztus 3. – augusztus 7.
8. tábor: augusztus 10. – augusztus 14.
9. tábor: augusztus 17. – augusztus 21.

Korcsoport: 8–14 év
Létszám csoportonként: maximum 15 fő (a 4. és 5. tábor esetében 9 fő)
Táborvezetők: Patrovits Tamás, Vezsenyi Tamás, Módy Luca
További oktatók: Somorjai-Pálvölgyi Nóra, Kovács Gergő, Somorjai-Pálvölgyi Nóra, Miklós Ádám
Tábori díj: 50.000 Ft, ami tízórait és ebédet is tartalmaz. Testvérkedvezmény (ha egy családból legalább két testvér együtt jön): 7%

A tábori részvételt 20.000 Ft előleg befizetésével lehet lefoglalni.

További információ, jelentkezés,előlegbefizetés: (+36) 20 2999 985, nora@babter.hu, hello@babter.hu
A  tavalyi nyári tábor pillanatképeit itt lehet megnézni. Csatlakozzatok a Facebook eseményünkhöz is!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés