Funside LEGO Movie Maker napközis tábor
Funside LEGO Movie Maker napközis tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 1111 Budapest, Szent Gellért tér 3.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3619509502
Bentlakásos ár
49 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
3000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
7-13
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Oktatás


Az immár a Funside Budapest kínálatában is elérhető médiatáborban a Lego Movie Maker segítségével vezetjük be a gyermekeket a kreatív alkotás alapjaiba. Táborunk során a mindenki által jól ismert és kedvelt Lego eszközök, valamint oktató applikációk használatával készíthetnek táborozóink önálló stop-motion videót, játékosan fejlesztő formában. A turnus során lépésről-lépésre haladva ismerkedünk meg a filmkészítés alapjaival, így a közös ötletelés eredményeként kialakult koncepciókból minden gyermek elkészíti a saját storyboard-ját, kiválasztja a szereplőit, berendezi a film színterét, a hátteret és le is forgatja saját kisfilmjét!

A Funside Budapest nyári napközis médiatábora – amelyhez minden eszközt és technikai felszerelést biztosítunk – a Funside Szent Gellért téri központjában kerül megrendezésre.

---

Kipróbálnád a programozást? Érdekel a robotika? Vagy éppen a Minecraft-ot kódolnád újra? Esetleg saját LEGO-filmet forgatnál vagy angol beszédedet fejlesztenéd tovább játékos módon a Funside School egyedi módszerével? A Funside Budapest napközis tábor Gellért téri helyszínén, ahol 2019-ben angol nyelv és 4-féle technológiai téma közül választhatsz! Szent Gellért téri táborainkba 7-13 éves korú gyermekeket várunk, akik hetente kettő, egyenként napi 90 perces foglalkozást is kipróbálhatnak. A délutánok a Funside hagyományaihoz hűen vidám programokkal telnek majd: strandolás a MOM Sport medencéiben, látogatás olyan izgalmas helyekre, mint a PlayVR centrum, amely Budapest legnagyobb virtuális valóság központjába, vagy a Cyberjump trambulinparkba! Ezen kívül minden héten lesznek ismeretterjesztő és szórakoztató szakmai programok a Műszaki Egyetem tanszékeivel és technológiai cégekkel együttműködve, és még sok más izgalmas szabadidős program (bővebben a részletekről és arról, hogy melyik program melyik turnusban érhető el, lejjebb)!

Csapatunk gondosan válogatott, felkészült informatika oktatókból, tanárokból és animátorokból áll, akik mindenkire kellő figyelmet fordítanak köszönhetően a kiemelkedő felügyeleti arányunknak, melyben 1 oktatóra maximum 5 gyermek jut, a színvonalas és biztonságos programokról pedig felelősségbiztosítással rendelkező szervezőcsapatunk gondoskodik. Mindemellett 2019 nyarát is tradicionális és közösségépítő Nyárzáró bulinkkal zárjuk augusztus 30-én, amely minden táborozónk számára ingyenes.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés