Funside média: vlogger videós tábor
Funside média: vlogger videós tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország Balatongyörök, Szépkilátó hrsz. 707/1.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303111746
Bentlakásos ár
199 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
13-17
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Nyolcadszorra is Funside Balaton! Az ország legnagyobb nemzetközi nyári tábora - amelyet magyar táborozóink mellett több mint 25 országból látogatnak nyaranta - idén is a régió legnagyobb választékával vár: több mint 20-féle foglalkozás közül (köztük 2 teljesen új) választhatnak táborozóink akár 2-félét is hetente. Ha a kéthetes “hosszú turnust” választod, akár 4-féle foglalkozást és rengeteg különböző szabadidős programot is kipróbálhatsz! Idén is 5 héten keresztül táborozunk a megszokott helyszínen, a Keszthely közelében fekvő Balatongyörökön, és a megszokott hetekben, július 8 és augusztus 11 között. A Funside-nál büszkék vagyunk fiatal és képzett tanári csapatunkra, amelyet egy hosszú felvételi folyamat során állítunk össze és készítünk fel, hogy a lehető legszínvonalasabb és legbiztonságosabb tábori élményt nyújthassuk, amelyet kiemelkedő, 5 az 1-hez gyermek-felnőtt arányunk is biztosít. Balatoni táborunk kétnyelvű: hivatalos nyelveink a magyar és az angol.
Leírás
Heti 20 órás videós képzésünkben megismerkedhetsz a filmezés és a vágás alapjaival, a foglalkozások után pedig minden nap más izgalmas szabadidős program vár rád!

Oktatás

2018-ban teljesen megújul videós táborunk programja, amelynek középpontjában a felelős vlogolás – videó blogolás – áll majd! A tábor során – akár heti 10, akár heti 20 órás formában választod – megismerkedsz majd a videós technikák alapjaival, a mobilos videózással, beszédtechnikával és hangrögzítéssel, valamint a videós csatorna menedzselésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal. De ami a technikánál is fontosabb az az, hogy segítsünk megtalálni a hobbidat és rájönni arra, hogyan tudsz egy neked fontos témát minél kreatívabban és tartalmasabban bemutatni közönségednek, úgy hogy azzal valódi értéket hozzál létre. Ebben lesz segítségedre egy olyan személy, akinek már mindez sikerült: a Funside Alumni csapatunk tagja, Főzős Ádám évekig táborozónk volt, most pedig gasztro témában vezet videó blogot a YouTube-on. Fontos változás még az előző évekhez képest az is, hogy idén már nem egy nagy csapatmunka készül hetente, hanem minden résztvevő saját anyagokat készít majd, hogy minél több munkafolyamatba belekóstolhass majd. A táborba hozhatod saját eszközeidet is – a legtöbb feladathoz egy okostelefon is elég lesz!

---

A videózás tábor az alábbi foglalkozásokkal kombinálható:
Angol
Anyanyelvi angol
Német
Magyar
Sport
Amerikai Sportok
Tenisz
Jóga
Szörf
Lovaglás
Golf
Képzőművészet
Tánc
Zene
DJ
Programozás
Drón-programozás

A turnus díja magában foglalja:

    Szállás és napi háromszori étkezés
    Minden foglalkozás díját
    Minden délutáni és esti program díját
    Minden külső program jegyét és az azokra való utazás költségeit
    Tábori biztosítást az Uniqua biztosítótól
    Minden új táborozónk számára az első táborozáskor egy kék Funside Balaton pólót

A turnus díja nem tartalmazza a táborba való utazás és a hazautazás költségeit.

A hosszú turnus a szállás tekintetében 2 rövid turnusnak +1 napnak felel meg. Aki hosszú turnusra jön, azt két héten át különböző programok várják, a délelőtti órák pedig egy két hetes, 40 órás tanfolyam formájában folytatódnak. Hosszú turnus esetén több különböző témát is ki lehet próbálni (pl. angol-sport az első héten és tenisz-lovaglás a második héten, illetve a 4 új téma valamelyikét is lehet választani)! Minden turnus vasárnap délben indul és szombat délután ér véget.

Büféhasználat a tábor területén

A tábor a gyermekek értékeinek megóvása érdekében készpénzmentesen működik. A táborozók a turnusok folyamán használhatják a tábor büféjét, ahol nem készpénzzel, hanem Funside-os büfészámlájuk terhére vásárolhatnak. Minden táborozónknak nyitunk saját virtuális “büfészámlát”, amelyre a táborba megérkezéskor a szülő tetszőleges összeget tölthet fel, a táborozó pedig lefogyaszthatja azt a turnus folyamán. Feltöltésre javasolt összeg: 3000 – 4000 Ft / hét. Az esetlegesen le nem fogyasztott összeget a szülő készpénzben visszakérheti a tábor elhagyásakor.
Választható lehetőségek

Fotó DVD:

Minden turnusban két hivatásos fotós által 1000-1500 professzionális fénykép készül, amelyek megrendelhetőek a jelentkezéskor, előhívásra is alkalmas formátumban, fotó DVD-n. A DVD ára az első választott hét esetén 2500 Ft, minden további hét 1500 Ft / hét.

Részletfizetés:

Kérhető háromszori részletfizetés is a tábori díjakra. A részletekről kérjük érdeklődjön telefonon vagy személyesen. Bővebb tájékoztatás a jelentkezés menetéről a Jelentkezés oldalunkon olvasható.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés