Logiscool Kreatív mobil fotó/videó tábor - Újbuda
Logiscool Kreatív mobil fotó/videó tábor - Újbuda
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1116 Budapest, Fehérvári út 108-112.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36709841308
Napközis ár
59 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
11-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Egyedi és izgalmas tartalmak készítése mobillal

Ez a tábor online is elérhető, mely esetben a gyerekek otthonról vesznek részt a tábori programon. Az online táborhoz szükséges eszközökről az oldal alján tudtok tájékozódni. Amennyiben gyermeked online venne részt a táborban, a jelentkezési lap helyszín mezőjénél válaszd a „Logiscool Magyarország Online” opciót.

Ebben a táborban a mobiltelefoné a főszerep. A klasszikus videómegosztók (pl: YouTube) és közösségi oldalak mellett az egyre népszerűbb TikTokon vagy az Instagramon is fontos, hogy gyermeked felismerje az igazán értékes tartalmakat, és saját történeteit izgalmas és kreatív formában tudja megosztani - legyen szó különleges effektusokat tartalmazó videókról vagy tökéletesen megkomponált képekről. A tábor során gyermeked megtanulja kihasználni a mobileszköze kamerájában és saját ötleteiben rejlő lehetőségeket, hogy menő, egyedi tartalmakat tudjon készíteni. Ennek érdekében elsajátítja a fényképezés legfontosabb alapismereteit, előtérbe helyezve a digitális képalkotást és a mobilvideózást. Mindeközben olyan könnyen használható, ingyenes eszközökkel ismerkedik meg, amelyek biztonságosan és a célnak megfelelően használhatóak a képi és videós tartalmak szerkesztésére és különféle, izgalmasabbnál izgalmasabb hatások létrehozására.

Gyermeked betekintést nyer a közösségi platformokon található videós és képi tartalmak sikerének titkaiba, és abba, hogy hogyan tud minél többet profitálni és inspirálódni ezekből. Ennek kapcsán táborozóink sorra vesznek néhány népszerű és időtálló trendet, és azok kivitelezési lehetőségeit.

Fontos, hogy gyermeked a közösségi videó- és fotómegosztás etikus és biztonsági szempontjait is megtanulja, ezeket szem előtt pedig tartva betekintést nyer majd a különböző platformok sajátosságaiba.

Ezt a tábort ajánljuk, ha gyermeked:

    érdeklődik a mobilos videózás és fényképezés iránt
    rendelkezik saját mobileszközzel, és szeretné kihasználni a benne rejlő lehetőségeket
    szeretne minőségi vizuális tartalmat készíteni és megosztani történeteit közösségi oldalain
    legalább 11 éves (5.osztály)

A táborban a következő főbb témákat érintjük:

    általános fényképezési és videózási alapismeretek
    mobileszközök kamerájának főbb funkciói, lehetőségei, tippek és trükkök
    ingyenes és biztonságosan használható fotó- és videószerkesztő mobilappok
    közösségi kép- és videómegosztók: történeti áttekintés, népszerű trendek, tartalmak, sajátosságok
    különleges effektek és elkészítésükhöz szükséges ingyenes eszközök és ötletek
    tartalomfogyasztáshoz és megosztáshoz kapcsolódó internetbiztonsági és etikai tudnivalók

Eszközök:

    Logiscool iskolában megtartott tábor esetén: Minden táborozónak szüksége lesz saját Google-fiókra (regisztrációra), valamilyen iPhone vagy Android mobiltelefonra (vagy iPad / Android tabletre – iOS rendszerű készülékeknél 13.0 vagy újabb verzió ajánlott, Android rendszerű készülékeknél 8.0 vagy annál újabb verzió ajánlott), illetve egy fülhallgatóra, amit kérjük, hogy hozzanak magukkal minden órára.
    Online tábor esetén: A fent említett eszköz és fülhallgató mellett az online táborban való részvétel előfeltétele egy otthoni laptop vagy számítógép stabil internetkapcsolattal és beépített vagy külső mikrofonnal. Szintén hasznos lehet egy fejhallgató és webkamera is. Az online kommunikációhoz szükséges szoftvereket mi biztosítjuk.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés