Logiscool Video Production tábor - Óbuda
Logiscool Video Production tábor - Óbuda
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1033 Budapest, Flórián tér 1.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303319839
Napközis ár
52 900 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
9-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
„Ha jól sikerül, kasszasiker, ha nem olyan jól, akkor bakiparádé!”

Ez a tábor online is elérhető, mely esetben a gyerekek otthonról vesznek részt a tábori programon. Az online táborhoz szükséges eszközökről az oldal alján tájékozódhat. Amennyiben gyermeke online venne részt ebben a táborban, a jelentkezési lap helyszín mezőjénél válassza a „Logiscool Magyarország Online” opciót.

Ebben a táborban a videózásé, a vidámságé és leginkább a tiéd a főszerep! Ezen a héten ugyanis rengeteg menő szerepben kipróbálhatod magad! Te leszel a forgatókönyvíró, a rendező, a vágó és az utómunkáért felelős filmes szakember is, a legfontosabb cél érdekében: hogy úgy mondd el a saját történeted, ahogy az neked a legjobban tetszik!

A táborban megismerheted a különböző filmes műfajokat, megtanulsz videókat vágni, illetve olyan menő szerkesztési technikákat és filmes trükköket leshetsz el, mint a feliratozás vagy az effektezés.
Készíts el egy izgalmas riportfilmet, forgass őrülten jó reklámokat és zárd a hetet egy fergeteges partifilmmel! Sőt, akár az új vlogod legelső részét is legyárthatod a táborban!

Akkor válaszd ezt a tábort, ha:

    imádsz videókat nézni, és szívesen kipróbálnád magad a kamera másik oldalán is
    szeretnél izgalmas saját tartalmakat gyártani
    még nem jártál hozzánk videós kurzusra, és nem voltál a tavalyi videós táborban sem
    elmúltál már legalább 10 éves

    Javasolt korosztály:
    10-14, 15+ évesek (korcsoportbontással)

Eszközök:

    Logiscool iskolában megtartott tábor esetén: Hozz magaddal bármilyen videózásra alkalmas eszközt (mobiltelefont, tabletet, gopro-t stb.), illetve egy fülhallgatót!
    Online tábor esetén: A fent említett, videózásra alkalmas eszköz mellett az online részvétel előfeltétele egy otthoni laptop vagy számítógép stabil internetkapcsolattal és beépített vagy külső mikrofonnal. Szintén hasznos lehet egy fejhallgató és webkamera is. A szükséges szoftvereket mi biztosítjuk. A szoftverek telepítésével kapcsolatos tudnivalókról iskolavezetőink a tábor előtt tájékoztatást küldenek.

Előfeltétel:
Nincs szükséged semmilyen előképzettségre, gyere bátran!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés