Logiscool Youtube Stúdió tábor - Újbuda
Logiscool Youtube Stúdió tábor - Újbuda
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1116 Budapest, Fehérvári út 108-112.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36709841308
Napközis ár
59 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
13-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Online tartalomgyártás

Ez a tábor online is elérhető, mely esetben a gyerekek otthonról vesznek részt a tábori programon. Az online táborhoz szükséges eszközökről az oldal alján tudtok tájékozódni. Amennyiben gyermeked online venne részt a táborban, a jelentkezési lap helyszín mezőjénél válaszd a „Logiscool Magyarország Online” opciót.

Podcast, gameplay, unboxing, tutorial… Gyermeked mindet fejből tudja? Youtube Stúdió táborunkban online tartalomgyártással foglalkozunk. Táborozóink megtanulják a videóvágás és a hangszerkesztés alapjait, és megismerkednek a legmenőbb online műfajokkal, amiket rögtön ki is próbálhatnak.

A tábor során szó lesz még netes trollkodásról, internetbiztonságról és a vlogolás jogi hátteréről is. Jó és rossz példákon keresztül pedig azt is megfejtjük, hogy mitől jó igazán egy Youtube-csatorna. Szerintünk nem kell, hogy mindenki influencer legyen, de ha gyermekedet érdekli az online videógyártás, mi megtanítjuk mindenre, amire szüksége lehet.

Javasolt korosztály:
13-15, 16+ évesek (korcsoportbontással)

Ezt a tábort ajánljuk, ha gyermeked:

    érdeklődik a videózás iránt
    szeretne profi saját tartalmakat gyártani
    kíváncsi, mitől sikeres egy Youtube-csatorna

Eszközök:

    Logiscool iskolában megtartott tábor esetén: Minden táborozónak szüksége lesz saját Google-fiókra, valamilyen videózásra alkalmas eszközre (mobiltelefon, tablet, digitális kamera stb.), illetve egy fülhallgatóra, vagy headsetre, amit kérjük, hogy hozzanak magukkal minden órára.
    Online tábor esetén: Az online részvétel előfeltétele egy otthoni laptop vagy számítógép stabil internetkapcsolattal és beépített vagy külső mikrofonnal, illetve egy saját Google-fiók hozzáférés. Szintén hasznos lehet egy fejhallgató és webkamera is. Az online kommunikációhoz szükséges szoftvereket mi biztosítjuk.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés