PRIMANIMA nyári animációs tábor
PRIMANIMA nyári animációs tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2040 Budaörs, Templom tér 12.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36202999985
Napközis ár
40 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
PATROVITS TAMÁS Animációs filmrendező, grafikusművész, művésztanár. 1994-ben végezte el a Magyar Iparművészeti Főiskola animáció és videó szakát. Készít szerzői rövidfilmeket, televíziós sorozatokat és reklámokat, a rajzi és 2D-s számítógépes animációval egyaránt foglalkozik. 1995 óta oktatja az animációs filmkészítést és a kreatív tervezői gondolkodást. Rendszeresen vezet animációs workshopokat itthon és külföldön (Filmtett alkotótábor, életREklám workshop, Katowice/Lengyelország, Nicosia/Ciprus, Peja/Koszovó, Dubai/Arab Emirátusok…) VZSENYI TAMÁS Animátor és animációs oktató. Az Illyés Művészeti Akadémia animációs képzésén végzett, 2013 óta hazai animációsfilmek munkatársa, story-board rajzoló és mozdulattervező. A Reanimation Stúdió munkatársaként több reklámfilm mozdulattervezője, animatik készítője és számítógépes kompozítora. A Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivál munkatársa, a Primanima Animációs Játszóház vezető oktatója. MIKLÓS ÁDÁM Grafikus. 2015-ben vett részt először a Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztiválon. Kezdetben mint gyakornok, majd önkéntes, míg idén mint stáb tag. A nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem, Képzőművészet – Grafika szakán végzett 2017-ben, jelenleg erasmus ösztöndíjas. A grafikai tervezés mellett az animáció és a zene tartozik fontosabb érdeklődési köreibe.
Leírás
Rajzfilmmel, animációval foglalkozni jó és hasznos dolog! Az animációban számos kreatív tevékenység megunhatatlanul együtt van. Kézműves és technikai fejlesztések, sőt még zenei, hangosítási játékok is szerepelnek a palettánkon.

A csodás lehetőségekkel rendelkező BABtérben a hagyományos, kézműves technikákat ötvözzük a digitális, 2D-3D számítógépes eljárásokkal. Itt mindent megtalálsz!

Animációs műtermünkben a legkülönfélébb animációs műfajokat lehet megtanulni: foglalkozunk rajzfilmmel, báb-, gyurma-, legó- papírkivágásos és digitális animációval egyaránt. A filmrögzítéshez korszerű Canon kamerákat, Apple számítógépeket használunk. Műtermünk hónapról hónapra bővül a legjobb animációs technikákkal. A gyerekek otthonos hangulatú termeinkben animációs jeleneteket készíthetnek, és megrendezhetik első animációs kisfilmjüket is. Ha nem szeretnéd, hogy gyereked éjjel-nappal csak számítógépes játékok előtt üljön, küldd el hozzánk, mi segítünk abban, hogy ne csak passzív elszenvedői legyenek a minket elárasztó kütyüknek, hanem tanulják meg kreatívan használni őket, miközben egyidejűleg visszavezetjük őket a hagyományos anyagok szeretete és használata felé.

Munkatársaink angolul is beszélnek, így kreatív játszóházunkba az angol anyanyelvű vagy a nyelvet beszélő gyerekeket is szívesen látjuk!

Korcsoport: 8–14 év
Naponta 8-17 óra között.
Létszám csoportonként: maximum 15 fő
A tábori díj tízórait és ebédet is tartalmaz.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés