24. KÖSZI Napvető mesetábor
24. KÖSZI Napvető mesetábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1141 Budapest, Zuglói Evangélikus Egyházközség, 1141 Budapest, Lőcsei út 32.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203617056
Napközis ár
27 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Csoportos kedvezmény / Testvérkedvezmény: -2.500 Ft NOE-kedvezmény: -2.500 Ft, június 15-ig befizetve 23.000 Ft
Ajánlott életkor
6-10
Turnusok
2020. júl 6, hétfő - 2020. júl 10, péntek (5 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
1997 óta szervez gyermek- és ifjúsági táborokat a KÖSZI mögött álló táboroztató csapat. Közel 20 év tapasztalata áll mögöttünk, mely a dinamikusan változó táborozási igényekhez való alkalmazkodásban biztos támaszként szolgál számunkra. A nemcsak elkötelezett, de sok éves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink: - előzetes kiválasztáson, alkalmassági vizsgán vesznek részt, mielőtt kiválasztásra kerülnek; - számtalan szakma képviselői, köztük többek között tanító, pedagógus, pszichológus, mérnök, közgazdász, bölcsész, teológus és lelkész is szerepel; - jelentős része egykor táborozónk volt, így pontosan tudják, mitől lesz igazán jó egy tábor; - rendszeres szakmai továbbképzésben, felkészítésben részesülnek; - hónapokkal a tábor kezdete előtt megkezdik a programok kidolgozását, hogy alapos és tartalmas programokban részesülhessenek táborozóink; - gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt.
Leírás
Te melyik állat bőrébe bújnál legszívesebben? Van, amelyiktől feláll a szőr a hátadon? Melyiket választanád segítődül, ha megtehetnéd? Hova mennél vele legszívesebben? Ha Te is oda vagy az állatokért, látogass el velünk egy mesevilágba, ahol életre kelnek az állatmesék, és minden lehetséges! Rajzolj, táncolj, énekelj, kézműveskedj, nevess velünk egy nyári táborban, állati jó lesz!
Programtípusok a táborokban:
Játékos csapatépítő programok: Portya (csapatos vetélkedő), Forgószínpad (játékos foglalkozás), Macska-egér játék (fogójáték), Ki mit tud?
Külső programok: Kirándulás
Személyiségfejlesztő programok: Kupaktanácsok (kiscsoportos, interaktív foglalkozások lelki témában), Meseboltos (pszichodramatikus játék), Vándorgyűlés (tábori megbeszélés)
Készségfejlesztő programok: Kézműves palota, Zenebona (zenés-éneklős-táncos foglalkozás), Bábszínház, Mesemondó kör
Mozgásos programok: Foci, Táncház, Capture the flag (számháború feldolgozva), Mesetorna
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés