25. KÖSZI Napvető mesetábor
25. KÖSZI Napvető mesetábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1141 Budapest, Lőcsei út 32.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203617056
Napközis ár
30 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
2500 Ft Barátkedvezmény/ Testvérkedvezmény, 2500 Ft Nagycsaládos-kedvezmény VAGY 10-40% KÖSZI Nagykövet kedvezmény
Ajánlott életkor
6-11
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A KÖSZI Egyesület célja a gyerekek és fiatalok értékrendjének formálása, olyan kompetenciáinak fejlesztése, mint a logikus gondolkodás, vagy a kreatív és szociális készségek, és olyan közösség kialakítása, ami megtartó erőt biztosít és örömteli élményt ad. A KÖSZI táborvezetői többségükben vallásosak - az evangélikus, katolikus és református felekezetek tagjai, ugyanakkor a táborokban való részvételnek nem feltétele a vallásosság, vagy bármely felekezethez való tartozás. Szeretnénk hogy tudd, nem célunk senkit meg-, illetve áttéríteni, célunk viszont, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk, és amelyekről úgy gondoljuk, hogy a későbbiekben útmutatóul szolgálhatnak majd számukra. Vegyes társaság vagyunk! Számtalan szakma képviselői, köztük tanító, pedagógus, pszichológus, mérnök, közgazdász, bölcsész, teológus és lelkész is színesíti a közösségünket. Táboroztatóink egy része egykor táborozónk is volt, így pontosan tudják, mitől lesz igazán jó egy tábor, másik részük viszont teljesen új csapattag, akiktől mindig új ötleteket, módszereket tanulunk – így biztosítva a hagyományok megőrzését és egyúttal a folyamatos megújulást :) Csapatunk 1997 óta szervez gyermek- és ifjúsági programokat, azóta minden évben szívvel-lélekkel azon dolgozunk, hogy egyedi, maradandó táborélményeket teremtsünk.
Leírás
Te mindig hiszel a szemednek és a fülednek? Kiszagolod, ha valami nem stimmel, vagy rátapintasz a lényegre? Talán mostanra ráéreztél a dolog ízére, és tudod, hogy a KÖSZI Napvető mesetáborban az érzékszerveinket tesszük próbára! A szemünkkel, fülünkkel, orrunkkal, szánkkal és ujjainkkal tapogatjuk ki a világot, amiben a mesehősök is segítenek nekünk. Gyere, és kalandozz velünk az érzékszervek birodalmába, miközben szuper új barátokra lelsz!

A KÖSZI Napvető mesetábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik még otthon alszanak a szüleikkel. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és mosolyt csalni a legfélénkebbek arcára is. A mesék világának felidézésével mi egy vidám utazásra hívjuk a gyerekeket, amely ötvözi a játékot, a mozgást, a zenét, a kézművesség örömeit. A kis vándorok biztosan boldogan térnek majd haza! Otthonos környezetben várja a kicsiket a gyerekek táboroztatásában gyakorlott, dinamikus csapatunk.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2021. június 7. 11:59
Légy szemfüles és fizess csak 26.000 Ft-ot!
Szemfüles időszakban jelentkezési és befizetési határidő: 2021. június 25. 23:59
További információért, befizetési tudnivalókért és kedvezményekért kérünk látogass el weboldalunkra.

Kincskereső támogatás:
Amennyiben a család anyagi helyzete miatt problémát jelent a költséghozzájárulás, illetve az utazási költség előteremtése a kedvezmények igénybevétele után is, úgy a Szívvel-Lélekkel Alapítvány Kincskereső pályázatán kérhetsz támogatást a tábori költséghozzájárulás kifizetéséhez, illetve az utazási költségekhez. A jelentkezéshez keresd fel a Szívvel-Lélekkel Alapítvány honlapját.

Helyszín: XIV. kerület
A KÖSZI Napvető mesetábor helyszíne jól megközelíthető, de nem zajos utcában, közel a Bosnyák térhez, védett, elkerített játszótérhez. Egy gyerekbarát, barátságos, szabadtéri programot is biztosító környezetben várjuk a gyerekeket.

Táborozók fogadása, kísérete: A táborozókat minden nap 7:00 és 8:00 között várják táborvezetőink a  kapunál, délután pedig a szülőket várjuk 17:00 és 18:00 között. Csak a szülői nyilatkozatban megjelölt családtagra bízzuk táborozóinkat. Táborvezetőink a szülők megérkezéséig biztosítanak programot. Természetesen mód van arra is, hogy a város más pontjáról kísérjék a gyermekeket a helyszínre vezetőink, ezt a felmerülő igényt kérük előre jelezzék.

A tábor programja minden nap más és más, de az alábbi típusú programokra lehet számítani:
- Játékos csapatépítő programok: csapatos vetélkedők, fogójáték, ki mit tud?
- Személyiségfejlesztő programok: Kupaktanácsok (kiscsoportos, interaktív foglalkozások lelki témában), pszichodramatikus játék, tábori megbeszélés
- Készségfejlesztő programok: kézművesség, zenés-éneklős-táncos foglalkozás, bábszínház, mesemondó kör
- Mozgásos programok: kirándulás, foci, táncház, Capture the flag (számháború feldolgozva), mesetorna
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés