26. KÖSZI Napvető mesetábor
26. KÖSZI Napvető mesetábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1141 Budapest, Rózsavölgyi u. 3. (Bejárat a Lőcsei út 32. felől!)
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
​+36203617056
Napközis ár
36 000 Ft
Ajánlott életkor
6-10
Turnusok
2022. júl 4, hétfő - 2022. júl 8, péntek (5 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A KÖSZI Egyesület célja a gyerekek és fiatalok értékrendjének formálása, olyan kompetenciáinak fejlesztése, mint a logikus gondolkodás, vagy a kreatív és szociális készségek, és olyan közösség kialakítása, ami megtartó erőt biztosít és örömteli élményt ad. A KÖSZI táborvezetői többségükben vallásosak - az evangélikus, katolikus és református felekezetek tagjai, ugyanakkor a táborokban való részvételnek nem feltétele a vallásosság, vagy bármely felekezethez való tartozás. Szeretnénk hogy tudd, nem célunk senkit meg-, illetve áttéríteni, célunk viszont, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk, és amelyekről úgy gondoljuk, hogy a későbbiekben útmutatóul szolgálhatnak majd számukra. Vegyes társaság vagyunk! Számtalan szakma képviselői, köztük tanító, pedagógus, pszichológus, mérnök, közgazdász, bölcsész, teológus és lelkész is színesíti a közösségünket. Táboroztatóink egy része egykor táborozónk is volt, így pontosan tudják, mitől lesz igazán jó egy tábor, másik részük viszont teljesen új csapattag, akiktől mindig új ötleteket, módszereket tanulunk – így biztosítva a hagyományok megőrzését és egyúttal a folyamatos megújulást :) Csapatunk 1997 óta szervez gyermek- és ifjúsági programokat, azóta minden évben szívvel-lélekkel azon dolgozunk, hogy egyedi, maradandó táborélményeket teremtsünk.
Leírás
Tábor mottója: Ringat a víz

A forró nyárban nincs is jobb, mint egy hűsítő csobbanás. Ha a valóságban nem is vihetünk el a tengerpartra, képzeletben nagy hullámok közé és a tengerek mélyére utazunk Veled. Vajon mit tanulhatunk a régi hajósoktól, és hogyan győzhetjük le a félelmeinket? Miről mesélnek a mélytengerek lakói, és hogyan lehetünk a barátaik? Hogyan válik gyógyítóvá a víz, és mi oltja igazán a szomjunkat? Ha kedvet kaptál a vizes kalandokhoz, és vonz a mesék világa, nagyon várunk Téged is a KÖSZI Napvető mesetáborban!

A KÖSZI Napvető mesetábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik még otthon alszanak a szüleikkel. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és mosolyt csalni a legfélénkebbek arcára is. A mesék világának felidézésével mi egy vidám utazásra hívjuk a gyerekeket, amely ötvözi a játékot, a mozgást, a zenét, a kézművesség örömeit. A kis vándorok biztosan boldogan térnek majd haza! Otthonos környezetben várja a kicsiket a gyerekek táboroztatásában gyakorlott, dinamikus csapatunk.

Alapinformációk
Típus: napközis
Időpont: 2022. július 4–8.
Helyszín: Evangélikus Hittudományi Egyetem, 1141 Budapest, Rózsavölgyi u. 3. (Bejárat a Lőcsei út 32. felől!)
Korosztály: 1–4. osztályosok
Idei mottónk: Ringat a víz
Fizetendő költséghozzájárulás: 45.000 Ft helyett a Vakációindító kedvezménnyel most csak 36.000 Ft!
További kedvezmények a weboldalunkon!

Kapcsolat
Tihanyi Hanna
koszi@koszi.net
+36 20 361 7056
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés