Mesetábor Erzsébetvárosban - Vándorúton
Mesetábor Erzsébetvárosban - Vándorúton
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1074 Budapest, 1074 Budapest, Rózsa utca 1.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36202206096
Napközis ár
24 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Kerületi kedvezmény: 4.000 Ft, Csoportos kedvezmény: 2.000 Ft, Testvérkedvezmény: 2.000 Ft, NOE-tagságra kedvezmény: 3.000 Ft
Ajánlott életkor
6-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
1997 óta szervez gyermek- és ifjúsági táborokat a KÖSZI mögött álló táboroztató csapat. Több mint 20 év tapasztalata áll mögöttünk, mely a dinamikusan változó táborozási igényekhez való alkalmazkodásban biztos támaszként szolgál számunkra. A KÖSZI táboszervezői, animátorai mindannyian vallásosak, az evangélikus, katolikus és református felekezetekhez tartoznak. A KÖSZI-táborokban való részvételnek nem feltétele a vallásosság, illetve bármely felekezethez való tartozás. Nem célunk senkit meg- illetve áttéríteni, célunk viszont, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk, és úgy gondoljuk, hogy a későbbiekben útmutatóul szolgálhatnak majd számukra. A táborokban célunk a szabadidő hasznos és élményszerű eltöltése, a fiatalok személyiségének és készségeinek gazdagítása, értékrendszerének elmélyítése, miközben életkorukhoz igazítva számos szórakoztató programot kínálunk számukra. A közösséget csapatjátékok, vetélkedők, beszélgetések, a tábor lelki mondanivalóját kiscsoportos kreatív-interaktív foglalkozások biztosítják. Nagy figyelemét fordítunk a gyerekekre, fiatalokra, így maximum öt táborozó jut egy vezetőre. A résztvevők a tábor egészén átívelő 4-8 fős kiscsoportokban működnek együtt egymással, amelyben jobban megismerhetik egymást, és két-két vezető ügyel arra, hogy végig jól érezzék magukat. A táborban minden este kis beszélgetéssel, összegzéssel zárjuk a napot, étkezések előtt, illetve este közösen énekelünk, imádkozunk. Odafigyelünk a gyerekek, fiatalok egyéni igényeire, tekintettel személyiségükre, szociális készségeikre, gyógyszerezésükre, ételallergiájukra vagy más speciális adottságokra. Célunk, hogy minden táborozó megtalálja a maga számára izgalmas elfoglaltságot, és figyelünk arra, hogy hasonló életkorú társaikkal közös szobában barátkozhassanak össze.
Leírás
Te is szeretnél néha útra kelni, és szerencsét próbálni, ne adj Isten, néha világgá menni? Segítőtársakat találni, akikre jóban-rosszban számíthatsz, és megfejteni útvesztő rejtélyét? Kiállni a három próbát, és elnyerni a fele királyságot? A KÖSZI Napvető mesetáborban idén  vándorútra indulunk a mesék birodalmába, ahol bármi lehetséges, hamuban sült pogácsa és mindentudó tarisznya készül, mesebeli állatokkal találkozol, és garantáltan nagy vidámság kísér végig a közös úton.
A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a gyerekek új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található.
Honlap: http://koszi.net/koszi-napveto-mesetabor/
Esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/952890151545763/
Instagram: koszi.toled.jo

Személyes információ: Szabó Rubina
Telefon: +36 20 220 6096
E-mail: koszi@koszi.net
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés