Ovis napközis tábor
Ovis napközis tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2040 Budaörs, Virág utca 6.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305498840
Napközis ár
29 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft
Ajánlott életkor
4-7
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Az Árpád-kori régészeti park és erdei iskola szépen gondozott, természeti környezetében várjuk a vakációzó gyermekeket. A jurta és indián falu, a kézműves műhelyek, a favár a várszínházzal, az íjászpálya, a sportpályák, játszóterek és a fürdőmedence remek szórakozást nyújtanak a nyári hónapokban. A kényelmes szállásként szolgáló jurták és a modern infrastruktúra révén bentlakásos táborokkal is várjuk az igazi kalandokra vágyókat. Sokféle témában igyekszünk a gyermekek érdeklődését játékos formában felkelteni történelmi, művészeti és természeti örökségünk értékei iránt: kézműves foglalkozások, ügyességi, sport és szabadidős programok váltják egymást, a témához kötődő dramatikus jelmezes foglalkozásokkal, ásatási gyakorlatokkal, vagy természetismereti kutatómunkával, kirándulásokkal gazdagítva. A 21. századi médiatábor, az informatikai és sci-fi tábor, a military és krimi-tábor a nagyobb gyerekeknek ígér igazi izgalmakat és csemegét. Az angol nyelvű varázsló és krimi táborainkban újszerű, kreatív programokon keresztül gyakorolhatják a nyelvet a kezdő és haladó csoportok. A képző és iparművészeti, a divat, a tánc és népművészeti táborainkban, pedig a tapasztalt művészektől sajátíthatják el a szakmai fortélyokat a résztvevők. A sporttáborainkban a profi edzők által tartott foglalkozásokon a modern sportágak mellett a keleti harcművészeteket, valamint a honfoglalás-kori gyalogos és lovasíjászat technikáit is megismerhetik a gyerekek. A főző és cukrásztáborokban készített finomságokat a gyerekek fogyasztják el, ám utolsó nap a szülőknek és a többi táborozónak is készítenek kóstolókat. Az ételek alapanyagainak egy részét és a fűszereket egész évben a konyhakertünkben termeljük meg a gyerekekkel közösen.
Leírás
2019-es ÓVODÁS MESETÁBOROK  

Az óvodások a hét aktuális mesés témakörével foglalkoznak, több oldalról, komplexen és élményszerűen, életkoruknak megfelelő speciális módszerekkel megközelítve azt. A gyermekekre óvónők és főiskolai gyakornokok (ELTE TÓK) felügyelnek egész nap.

Meséket olvasnak, amikhez illusztrációkat, maketteket, jelmezeket készítenek, bábjátékos, táncos, vagy szerepjátékos foglalkozás keretében. Mondókákat, verseket tanulnak, körjátékokat játszanak. Rajzolnak, festenek, agyagoznak, jelmezeket és ékszereket készítenek.
Sportolnak, kincset keresnek, kirándulnak, játszanak a játszótéren. A medence 100 cm mély, kérjük úszógumit (napolajat, sapkát) hozzanak nekik.
A témájuk minden héten kapcsolódik az egyik iskolás témához, így az oda vendégül meghívott szakmai programokban, bemutatókban ők is részt vesznek (harcművészeti bemutató, természettudományi, régészeti bemutatók, kézműves bemutatók, stb.).

A szülőknek péntekenként - az iskolásokhoz hasonlóan - ők is tartanak egy kis jelmezes-játékos bemutatót a heti élményeikhez kapcsolódóan. A csapatok bemutatója 15-16 óráig tart.
Az óvodás gyerekek külön teremben tartózkodnak, ahol kisméretű bútorok vannak és egy játszósarok is be van rendezve számukra. A kertben és a játszótéren természetesen egész nap találkoznak a nagyobb testvérekkel és a többi táborozóval.

Ebéd után az óvónők mesélnek, majd a gyerekek lefekszenek aludni a jurtákban.

A váltóruhájukat, jellel ellátva helyezhetik el a polcokon.
A programok változhatnak az időjárásnak, a létszámnak és a gyermekek életkorának megfelelőlen.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés