Vándorúton Zuglóban – Napközis mesetábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1144 Budapest, Vezér u 28/b
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36306061145
Napközis ár
39 900 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
2.500 Ft Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
6-10
Turnusok
2024. aug 5, hétfő - 2024. aug 9, péntek (5 nap) Vándorúton Zuglóban tábor
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Te is szeretnél néha útra kelni és szerencsét próbálni, ne adj Isten néha világgá menni? Segítőtársakat találni, akikre jóban-rosszban számíthatsz és megfejteni útvesztő rejtélyét? Kiállni a három próbát és elnyerni a fele királyságot? A Szívvel-Lélekkel Alapítvány napközis mesetáborban vándorútra indulunk a mesék birodalmába, ahol bármi lehetséges, hamuban sült pogácsa és mindentudó tarisznya készül, mesebeli állatokkal találkozol, és garantáltan nagy vidámság kísér végig a közös úton.

Ez az a hely, ahol akkor is süt a nap, ha odakint éppen esik az eső. Ahol közelről megnézheted a katicát, és mesélhetsz neki egy mesét. Versenyre kelnek az autók, és egy legóvár királya leszel. Kézműves Palotába költözünk, Táncházban járjuk a táncot, éneklünk és zenélünk, még mesél az erdő is... Alig várjuk, hogy velünk nyaralj és új barátokat szerezz!

A mesetábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik még otthon alszanak a szüleikkel. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és mosolyt csalni a legfélénkebbek arcára is. A mesék világának felidézésével mi egy vidám utazásra hívjuk a gyerekeket, amely ötvözi a játékot, a mozgást, a zenét, a kézművesség örömeit. A kis vándorok biztosan boldogan térnek majd haza! Otthonos környezetben várja a kicsiket a gyerekek táboroztatásában gyakorlott, dinamikus csapatunk.


FIZETENDŐ KÖLTSÉGHOZZÁJÁRULÁS:

A költséghozzájárulás, illetve a jelentkezési és befizetési határidők az alábbiak:

Jelentkezési és befizetési határidő: 2024.08.02. 11:59

Költséghozzájárulás: 39.900 Ft

Felhívjuk a figyelmet, hogy nem elegendő az időszak végéig jelentkezned, a költséghozzájárulást is addig szükséges elküldened. A befizetés időpontjának a befizetési bizonylaton szereplő dátumot tekintjük. Internetes átutalás esetén kérjük mentsd el az elektronikus átutalás bizonylatát, és azt küldd el.

Túljelentkezés esetén azokat a jelentkezőket részesítjük előnyben, akik már befizették a költséghozzájárulást.


Az átutalással kapcsolatos banki adatok:

Kedvezményezett neve: Szívvel-Lélekkel Alapítvány
Számlaszám: 10701506-49760200-51100005 (CIB Bank)
Közlemény: szülő email címe
A költséghozzájárulást a következő módon juttathatod el hozzánk:

- internetes, telebankos vagy személyes átutalással;
- közvetlen banki befizetéssel a CIB Bank fiókjában;
- belföldi postautalványon (piros csekk), de ebben az esetben csak a bankszámlát tudjuk címzésképpen elfogadni.

Kérjük, hogy a Szívvel-Lélekkel Alapítvány székhelyére postán ne küldj pénzt. Kizárólag bankszámlaszámára küldd a költséghozzájárulást. A postai címre küldött költséghozzájárulások nem érkeznek meg! Az általad fizetendő teljes költséghozzájárulás befizetése után küldd el a befizetési azonosítót a info@szivi.net címre. Ez átutalás esetén a tranzakciós szám, közvetlen banki befizetés, vagy belföldi postautalvány (piros csekk) esetén a fiókszám + ügyletszám.

A költséghozzájárulás tartalmazza a következőket:
- napi háromszori étkezés,
- programköltség,
- a tábor időtartama alatt történő esetleges utazási költségek.


A költséghozzájárulás NEM tartalmazza a következőket:
- a lakhely és a tábor helyszíne közötti utazási költség,
- tábori póló költsége, amit 3.500 Ft-ért szerezhetsz be,
- speciális étrend díja (glutén-, laktóz-, tej-, cukormentes vagy vegetáriánus), amely +500 Ft/nap.

KEDVEZMÉNYEK:

Barát- / Testvérkedvezmény:  - 2.500 Ft/ fő.

A kedvezmény lényege: Amennyiben egy vagy több testvéreddel / barátoddal együtt jöttök el a táborba, minden testvér / barát fejenként 2.500 Ft kedvezményt kap a költséghozzájárulásból, ennyivel kevesebbet kell utalni.

Igénybevételre vonatkozó feltételek, korlátozások: A Jelentkezési lapon mindannyian jelezzétek egymás nevét! A Barát- / Testvérkedvezmény azután is igénybe vehető, miután kitöltötted a Jelentkezési lapot, de ekkor a info@szivi.net címre küldött e-mailben jelezni kell ezt a barátod / testvéred jelentkezésekor. Ha már befizetted a Barát- / Testvérkedvezmény nélküli magasabb költséghozzájárulást, akkor a testvéred / barátod díjából írjuk jóvá a Te kedvezményedet is.


PROGRAMTÍPUSOK:
Játékos csapatépítő programok: Portya (csapatos vetélkedő), Forgószínpad (játékos foglalkozás), Macska-egér játék (fogójáték)

Külső programok: Kirándulás

Környezettudatosságra fókuszáló  programok: Szelektív hősök és komposztvarázslók (hulladékgazdálkodás); Energia bomba (egészséges táplálkozás); Élet vize (vízgazdálkodás); Vándorgyűlés (tábori megbeszélés)

Készségfejlesztő programok: Kézműves palota (kreatív foglalkozás), Zenebona (zenés-éneklős-táncos foglalkozás)

Mozgásos programok: Foci, Táncház


Minden további információ (szálláshely, étkezés, speciális igények stb.) megtalálható a honlapunkon!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés