Angolfalu Junior Camp középiskolásoknak
Angolfalu Junior Camp középiskolásoknak
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2177 Erdőtarcsa
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203116422
Bentlakásos ár
259 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Korán kelők kedvezménye: -15.000 (2018. március 1-ig), Testvérkedvezmény: -7.500 Ft
Ajánlott életkor
15-99
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Az Angolfalu középiskolásoknak szóló anyanyelvi táborában a fókuszt angol nyelvi készségeid fejlesztésére helyezzük. Ezen felül a tréning segítségével fejleszteni tudod azokat a jövőbeli tanulmányaidhoz kapcsolódó készségeket, melyeknek köszönhetően biztosan eleget tudsz majd tenni a külföldi egyetemi program elvárásainak. A program során komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy az angol nyelv fejlesztésébe kulturális elemeket is vegyítsünk. Az Angolfalu összes programjához hasonlóan a Junior Camp is összehozza a tanulókat és az angol anyanyelvi mentorokat, hogy ekképpen egy sokszínű és kulturálisan gazdag tanulási csoport jöhessen létre, melyben a résztvevők aktív szerepet vállalnak, és egymástól is tanulnak.


Milyen elemekből áll a program?

Nyelvvizsga felkészítés / akadémiai készségeket fejlesztő workshop
Amennyiben közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára készülsz, délelőttönként nyelvvizsga előkészítő órákon veszel részt. Az órák egy adott témakör és a hozzá kapcsolódó feladatok köré épülnek, melyeket interaktív módon, csoportban vagy egyénileg dolgozunk fel.
Ha már a külföldi továbbtanulásra készülsz, délelőttönként olyan interaktív workshopokon veszel részt, melyek segítségével felkészülhetsz azokra a kihívásokra, melyek az egyetemen várnak majd rád. Készségek és témák széles körét fedjük majd le: tárgyalástechnika, érvelés, prezentáció stb.

Társalgási órák
Anyanyelvi mentorainkkal 2:1-es társalgási órákon veszel majd részt, melyek fókuszában attól függően, hogy mi a célod, a külföldi kulturális különbségek, szokások vagy a nyelvvizsga témák vannak. Gyakorlod és fejleszted majd a folyékonyságot, a hallás utáni szövegértést és a kiejtést, hogy átfogóan javítani tudd a kommunikációs készségeidet, miközben sokféle akcentussal találkozol. Ezek az órák arra is lehetőséget adnak, hogy az egyes országok kultúrájának különböző aspektusairól, például történelméről, földrajzáról, politikai és gazdasági környezetéről tanulj.

Aktív szabadidő
A napi 3 órányi nyelvvizsga felkészítés / akadémiai angol képzés és 4 órányi társalgás mellett együtt élsz az angol anyanyelvi mentorokkal az erdőtarcsai kastélyszállóban, ahol kényelmes szobák, kiváló konyha, hatalmas kert, medence, teniszpálya, minigolf biztosítja a felejthetetlen nyarat.


Várható eredmények

A hét végére a résztvevők jelentős előrelépést érnek el a folyékonyság, a kiejtés és a beszédértés terén, valamint magabiztosabban, kezdeményezőbben és hatékonyabban használják majd a nyelvet. A résztvevők előrehaladásáról a fő nyelvtanulási területeken írásos visszajelzést adunk, melyben egy vizuális ábrán láthatják az előrelépést a különböző területeken. A résztvevők egy végső tanórán megbeszélhetik tapasztalataikat az angol nyelvtanárral, személyes értékelést kapnak a hét során nyújtott teljesítményükről, és ajánlásokat arra, hogyan tehetnek további lépéseket a fejlődésükhöz.

Miért jobb, mint egy külföldi kurzus? Látogass el honlapunkra, és kiderül!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés