Funside angol napközis nyári tábor (Gellért tér)
Funside angol napközis nyári tábor (Gellért tér)
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1111 Budapest, Szent Gellért tér 3.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36705121204
Napközis ár
79 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
3000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
7-13
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
2021-ben két budapesti helyszínen indítunk napközis táborokat, így minden korábbinál több helyre tudjuk elvinni egyedülálló választékunkat és az igazi Funside-hangulatot! Táboraink egyik különlegessége, hogy hetente kettőt is lehet választani idegen nyelvi, informatikai, média, sport és művészeti témájú foglalkozásaink közül. Villányi úti helyszínünkön több mint 140 turnust tartottunk már az elmúlt 14 nyár során, a Szent Gellért téren pedig 4. éve tartjuk meg városias táborunkat sok-sok izgalmas délutáni programmal.
Leírás
Oktatás
A táborban naponta 1,5 óra játékos és kreatív angol foglalkozás várja a táborozókat kicsi – kor és tudás szerint bontott – csoportokban (4-8 fő /csoport). A tanítás változatos feladatokkal történik, különféle színvonalas könyvek, szótanuló társasjátékok és feladatlapok használatával. Minden héten más témára fűzzük fel az órák anyagát (pl. szuperhősök, olimpia, Hollywood, futball VB, Disney, kalózok stb.), és aki több hétig marad, minden turnusban új anyaggal ismerkedhet meg! Képzett tanítóink tapasztalata, lelkesedése teszi igazán jó hangulatúvá a foglalkozásokat.

Az órákon kívüli programokba is igyekszünk minél inkább becsempészni az angol nyelv szeretetét, különböző játékaink (pl. angol nyelvű Activity, memory-k, bingo és twister stb.) is elősegítik a játszva tanulást. A tanuláshoz minden eszközt biztosítunk.

---

A Funside Budapest napközis tábor Gellért téri helyszínén délelőttönként a Funside School Újbuda helyszínén 2x másfél óra oktatás várja 7-14 éves* táborozóinkat, köztük angol nyelv a Funside School egyedi módszerével, LEGO-filmkészítés a Movie Maker táborban, robotika foglalkozás a LEGO legújabb Spike szettjével, valamint többféle tematikus programozó órák is! Minden hétre kettő foglalkozást is választhatsz!

Délutánonként a szórakoztató, szabadtéri és ismeretterjesztő programoké a főszerep: ellátogatunk olyan izgalmas helyekre, mint a PlayVR Centrum, amely Budapest legnagyobb virtuális valóság központja, vagy a több száz négyzetméteres neon Indoor Minigolf pálya. Minden évben népszerű program a strandolás a MOM Sport medencéiben (2021-ben ennek megtartásáról az aktuális járványügyi helyzetnek megfelelőn később döntünk majd - amennyiben ez a program idén nem tartható meg, úgy más szabadtéri program váltja majd fel). Idén is szervezünk izgalmas technológiai ismeretterjesztő programokat a tábor minden hetére.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés