Funside angol napközis nyári tábor (Gellért tér)
Funside angol napközis nyári tábor (Gellért tér)
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1111 Budapest, Szent Gellért tér 3.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
3619509502
Napközis ár
49 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
3000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
7-13
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Oktatás
A táborban naponta 1,5 óra játékos és kreatív angol foglalkozás várja a táborozókat kicsi – kor és tudás szerint bontott – csoportokban (4-8 fő /csoport). A tanítás változatos feladatokkal történik, különféle színvonalas könyvek, szótanuló társasjátékok és feladatlapok használatával. Minden héten más témára fűzzük fel az órák anyagát (pl. szuperhősök, olimpia, Hollywood, futball VB, Disney, kalózok stb.), és aki több hétig marad, minden turnusban új anyaggal ismerkedhet meg! Képzett tanítóink tapasztalata, lelkesedése teszi igazán jó hangulatúvá a foglalkozásokat.

Az órákon kívüli programokba is igyekszünk minél inkább becsempészni az angol nyelv szeretetét, különböző játékaink (pl. angol nyelvű Activity, memory-k, bingo és twister stb.) is elősegítik a játszva tanulást. A tanuláshoz minden eszközt biztosítunk.

---

Kipróbálnád a programozást? Érdekel a robotika? Vagy éppen a Minecraft-ot kódolnád újra? Esetleg saját LEGO-filmet forgatnál vagy angol beszédedet fejlesztenéd tovább játékos módon a Funside School egyedi módszerével? A Funside Budapest napközis tábor Gellért téri helyszínén, ahol 2019-ben angol nyelv és 4-féle technológiai téma közül választhatsz! Szent Gellért téri táborainkba 7-13 éves korú gyermekeket várunk, akik hetente kettő, egyenként napi 90 perces foglalkozást is kipróbálhatnak. A délutánok a Funside hagyományaihoz hűen vidám programokkal telnek majd: strandolás a MOM Sport medencéiben, látogatás olyan izgalmas helyekre, mint a PlayVR centrum, amely Budapest legnagyobb virtuális valóság központjába, vagy a Cyberjump trambulinparkba! Ezen kívül minden héten lesznek ismeretterjesztő és szórakoztató szakmai programok a Műszaki Egyetem tanszékeivel és technológiai cégekkel együttműködve, és még sok más izgalmas szabadidős program (bővebben a részletekről és arról, hogy melyik program melyik turnusban érhető el, lejjebb)!

Csapatunk gondosan válogatott, felkészült informatika oktatókból, tanárokból és animátorokból áll, akik mindenkire kellő figyelmet fordítanak köszönhetően a kiemelkedő felügyeleti arányunknak, melyben 1 oktatóra maximum 5 gyermek jut, a színvonalas és biztonságos programokról pedig felelősségbiztosítással rendelkező szervezőcsapatunk gondoskodik. Mindemellett 2019 nyarát is tradicionális és közösségépítő Nyárzáró bulinkkal zárjuk augusztus 30-én, amely minden táborozónk számára ingyenes.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés