Olasz nyelvű nyári tábor
 Olasz nyelvű nyári tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1037 Budapest, Laborc utca 2
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309395653
Napközis ár
40 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
1-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Mindhárman kisgyerekes anyukák vagyunk és valamilyen módon mindhármunk életének szerves részét képezi az olasz nyelv és kultúra. Gyerekeink számára kerestünk különböző lehetőségeket a nyelv tanulására, illetve gyakorlására. Mivel sajnos erre Budapesten nem sok lehetőség van, főleg nem a legkisebb korosztály részére, arra gondoltunk, hogy mi magunk vágunk bele a szervezésbe. Célunk, hogy saját gyerekeinknek és más érdeklődőknek lehetőséget biztosítsunk az olasz nyelv gyakorlására. Hát így született meg az OLASZ NYELVŰ TÁBOR és a JÁTSZVA OLASZUL játékos összejövetelek ötlete! :) A tábor ideje alatt olasz önkéntes cserediákok (17-18 évesek) segítik majd a gyerekek szórakoztatását.
Leírás
​Idén csak egy NAPKÖZIS OLASZ NYELVŰ TÁBORT szervezünk Budapesten. Ez egy speciális nyelvi tábor természetközeli zöldövezetben, sok játékkal, mesével, készségfejlesztő foglalkozásokkal és nem utolsó sorban medencével. A tábor célja az olasz nyelv fejlesztése, használata és a közös játék. Szeretettel várunk minden kétnyelvű és olasz gyereket, és azokat is akik már tanultak olaszul és legalább alapfokon tudják is használni. A foglalkozások kizárólag olasz nyelven folynak, ám ezek vezetői kivétel nélkül beszélnek magyarul is.

ÚJDONSÁG! Idén 3 csoport lesz a tábor alatt: 1-5 évesek csoportja, 6-12 évesek csoportja és idén újdonságként a 13-18 évesek korosztályának is szervezünk csoportot.

A jelentkezés alapfeltétele, hogy a jelentkezők legalább alapfokon (b1) tudjanak olaszul.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés