Zuglói napközis angol tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1147 Budapest, Ilosvai utca 15.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36309734716
+36302100767
Napközis ár
29 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
15%
Ajánlott életkor
8-13
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Ebben a táborban játékos, táncos és kreatív formában hozzuk közel a gyerekekhez azt, amit a nyelvtanulásból a legfontosabbnak gondolunk: az örömöt és a kalandot. Fontosnak tartjuk, hogy a nyelvi képzés integrált folyamatban, testi, érintéses és manuális-kreatív élményeken keresztül történjen, mert az új ismeretek így rögzülnek hosszú távra. Ezért az angol foglalkozásokat sok szabad tánccal, mozgással, játékkal és rajzos-alkotó feladatokkal egészítjük ki.

A program nyelvi szinttől független, elsősorban szókincsfejlesztésre, beszédkészségre, kreatív kommunikációra és testtudatosságra koncentrál.

A napunkat két nagy részre osztjuk, de mindekettőben az ANGOL nyelvé és a kreativitásé a főszerep: az egyikben főleg mesélünk, beszélünk, mozgunk és játszunk - a hangokkal, a helyzetekkel, a testrészekkel és az elemekkel, táncolunk szabadon és a szabadban, kúszunk-mászunk-fogócskázunk,

a nap másik felében rengeteget rajzolunk, festünk, gyurmázunk és kézműveskedünk. Mindezt a legtöbbször angolul. Minden napnak van egy fő témaköre, ehhez illeszkedően lesznek sikerélményekre épülő, beszéd-centrikus nyelvi foglalkozások, ahol mindenki a saját szintjének megfelelően kaphat feladatokat és segítséget a fejlődéshez.

Angolul fogunk tízóraizni és uzsonnázni, és még ebédelni is, egy közeli étteremben, ahol minden nap vár minket a finom és friss, helyben készült kétfogásos menü.

Napi program (hétfőtől-péntekig): 9:00-16:30

Érkezés: 8:30-tól
Esti zárás: 17:00

Helyszín: Zugló csendes és zöld, jó közlekedésű részén, a Hajtómű Nyelviskolában. Kényelmes, családias környezet, árnyas kert, közeli játszótér.

Akik a foglalkozásokat tartják: szakképzett nyelvtanárok, akiknek nagy tapasztalatuk van az oktatásban, különösen a gyermekfoglalkozásokban. A nap nagyobb részében két felnőtt folyamatosan foglalkozik a gyerekekkel. Turnusonkénti maximális gyereklétszám: 12 fő. Egy turnus indításához a min. létszám: 7 fő.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés