Holiday-maker felfedező tábora
Holiday-maker felfedező tábora
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 2094 Nagykovácsi, Sztrilich Pál Cserkészpark
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36202114196
Bentlakásos ár
50 000 Ft
Napközis ár
30 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
7-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Kedves Érdeklődők! "Minden gyerek életében szükség van egy különleges táborélményre". Ennek a gondolatnak a mentén kezdünk neki minden évben a táboraink megszervezésének. Engem Várdai Balázsnak hívnak. Mielőtt nekifogtam volna gyerektáborok szervezésének, én is részt vettem jó néhányban. Másodikos korom óta cserkészkedem, így minden nyáron legalább egy tábor volt, amiben részt tudtam venni. Ezek nagyon különleges hangulatú hetek voltak, ebből merítkezem azóta is, és ezt az élményt szeretném továbbadni a résztvevőiknek. Gyerekként mindig is szerettem a tábortüzeket, a mozgásos játékokat és azt hogy velem egykorúakkal tölthettem az időmet. Ezért is gondoltam arra, hogy ezeket szeretném belevinni a saját táborainkba is. A munkámat még az egyetem mellett kezdtem el, amit azóta el is végeztem, így már sportszervezőnek mondhatom magamat. Örülök annak, hogy a tanulmányaim és a munkám kart-karöltve kiegészítették egymást. Rengeteg dolgot amit tanultam hasznosítani tudtam a szervezői feladatok megoldása közben, az itt szerzett tapasztalatokat pedig könnyen fel tudtam használni a tanulmányaimban. Szerencsés összeállás ez, aminek gyümölcsét remélem a gyerekek is élvezni fognak a nyáron :)
Leírás
Miért különlegesek ezek a táborok?
Mert nagyon sokszínűek. Célunk, hogy felszabadítsuk a gyerekekben lévő rengeteg energiát, hogy szabadon tudjanak játszani, alkotni, sportolni, ezáltal felejthetetlenné váljon a nyári szünidejük. Olyan izgalmas kalandokra invitáljuk őket, amelyek a megszokott városi életmódtól teljesen eltérőek. A parkos területek, ahova a táborainkat szervezzük, sok meglepetéssel szolgálnak majd a résztvevőinknek. Azokkal az újdonságokkal, amivel a természetben találkozhatnak, játékosan, különböző feladatokat közösségileg megoldva fognak megismerkedni. Minden tét nélkül. Legyen szó akár a tűzrakásról, a közösségi életről a természetben, sátorban alvásról vagy a különböző hasznos képességek eltanulásáról. Ezzel egyszerre élményt nyújtva, és valami újra tanítva őket. Maguk is megtapasztalhatják majd azt a különleges atmoszférát, amelyet a tábortűz megrakása, és a hozzá kapcsolódó énekek és a játékok teremtenek a tábornak.
Azokban a kihívásokban, amelyek várnak rájuk, fiatal vezetőink lesznek a társaik, akik rendelkeznek azokkal a tapasztalatokkal, amelyek szükségesek ilyen környezetben, azáltal, hogy ők maguk is több ilyen tábornak voltak részesei/szervezői. Csoportokra osztva a társaságot nyolc gyerekre jut egy vezető.
A különleges körülmények között jelen lesznek az általános keretek, azaz a napi 4 étkezés, köztük egy meleg. Készülünk arra a lehetőségre is, ha netalántán esne az eső. Nem fogunk megijedni, hanem az erre fentartott zárt helységekben fogunk különböző izgalmas játékokat kipróbálni. A természet közelségére való tekintettel különösen odafigyelünk az előírásokra és arra, hogy minden feltétel adott legyen a nyugost s biztonságos táborozáshoz.

Ahogy egyik volt táborozónk édesanyja fogalmazott:
“mindent összegezve, nagyon jól sikerültek a programok, a gyerekek olyan élményekkel gazdagodtak, amire máskülönben nem tehettek volna szert.”

A 2019-es évben két típusú tábort indítunk, melynek leírásait az alábbiakban láthatjátok:

Felfedező tábor
Ezt a tábort olyan fiataloknak ajánljuk, akik szívesen kimozdulnak a hétköznapok zajából, és töltenek el közel egy hetet a természet közelében. Akik szívesen kipróbálják milyen sátrazni, tüzet rakni és kirándulni. Szeretnek játszani, mozogni, közösségben lenni. Itt biztosan le tudják kötni szabad energiáikat, miközben rengeteg élménnyel gazdagodnak a sportos játékok, vetélkedők, kézműves és szabadidős foglalkozások alatt. Társaik ebben, fiatal vezetőink lesznek, akik segítenek kihozni minden résztvevőből a maximumot. Fedezd fel mi rejtőzik benned!

Kalandor tábor
Ha szívesen kirándulsz, játszol és mozogsz, de még több kalandr vágy, akkor ez a neked való tábor! Mindent megtalálsz benne, amit a Felfedező táborunkban, de itt még plusz kihívások várnak. Olyanok mint evezés az Ipolyon, úszó feladatok és vizes játékok. A keretek ugyanazok, de a kihívások még kalandosabbak. Igen mondasz erre a kalandra?
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés