PEOPLE TEAM Zöld tábor • Nyári tábor
PEOPLE TEAM Zöld tábor • Nyári tábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209335495
Bentlakásos ár
78 000 Ft
Napközis ár
39 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Tesó kedvezmény
Ajánlott életkor
7-17
Turnusok
2021. júl 25, vasárnap - 2021. júl 31, szombat (7 nap)
2021. aug 1, vasárnap - 2021. aug 7, szombat (7 nap)
2021. aug 8, vasárnap - 2021. aug 14, szombat (7 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
A National Geographic közreműködésével bepillanthatsz az NG-titkok legmélyére: emberek, állatok, földrészek, egyiptológia, rovartan, vulkánok, katasztrófák, csillagok, relativitáselmélet, kozmológia és még ennél is sokkal-sokkal több!

A zöld táborozók kísérleteznek, mezőt látogatnak, esetenként pedig éjszakákat töltenek távcsövekkel a csillagok alatt. Jól hangzik?

Vendégeink és eszközeink a biztosíték, hogy egy halom olyan dologgal fogsz találkozni, de legalábbis olyan szemszögből láthatod őket, amiről talán nem is gondoltad, hogy létezik.

A PT zöld szekciója éppen azért jött létre, hogy javítsuk a statisztikát. Ellátogatsz majd állatkertbe, megnézheted, hogyan működik egy igazi méhészet vagy kutyamenhely, információkat szerezhetsz vulkánokról, kőzetekről, számtalan természeti jelenségről, valamint rálátást nyerhetsz olyan félelmetesen izgalmas történésekre is, mint például a katasztrófák vagy a viharok.

Megeshet, hogy – miután disznószívet boncoltál délelőtt, rovarokat figyeltél meg a déli mezőben, csigákat mentettél meg özönvíz után, majd meghallgattál egy előadást a világvégéről – te leszel az, aki utoljára hajtja álomra a fejét, mert éjfél körül még a csillagokat pásztázod távcsövekkel.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés