Találj egy zöld Zugot! – Napközis ökotábor
Találj egy zöld Zugot! – Napközis ökotábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1144 Budapest, Vezér u 28/b
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36306061145
Napközis ár
39 900 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
2.500 Ft Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény minden barát / testvér után
Ajánlott életkor
6-10
Turnusok
2024. aug 26, hétfő - 2024. aug 30, péntek (5 nap) Találj egy zöld Zugot! tábor
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Te is szeretnéd, ha a Föld, ahol élsz, a környezet, ahol laksz, a park, ahol játszol még sokáig megmaradna? Segítőtársakat találni a környezetünk védelmére, felfedezni a körülöttünk lévő természetet és annak szépségeit? Lehetne erre jobb hely, mint a tábor, ami csak erre fókuszál egy egész héten keresztül? A Szívvel-Lélekkel Alapítvány napközis ökötáborában idén a nyári örömök után átgondolhatjuk közösen, hogyan adhatjuk vissza a bolygónknak mindazt, amit olyan bőkezűen ad nekünk - tengerpart, hegyek, állatok...

Az ismeretek átadásán és az élményszerű közös gyakorlatokon túl fontos számunkra, hogy a fiatalok megismerjék Zuglót, és a 14. kerület utcáin, terein, zöldterületein, apróbb és nagyobb nevezetességein tapasztalják meg a környezet szépségét, értékeinek, erőforrásainak megőrzését. Végül célunk az is, hogy a résztvevő gyerekek haladó pedagógiai módszerekkel, kiscsoportban, interaktív módon, játszva fejlődjenek, játék közben észrevétlenül váljanak cselekvő, tudatos állampolgárrá – és jól szórakozzanak az iskolát megelőző héten.

Az ökotábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik az udvaron és a természetben érzik jól magukat. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és környezettudatosságra nevelni.FIZETENDŐ KÖLTSÉGHOZZÁJÁRULÁS:

A költséghozzájárulás, illetve a jelentkezési és befizetési határidők az alábbiak:

Jelentkezési és befizetési határidő: 2024.08.23. 11:59

Költséghozzájárulás: 39.900 Ft

Felhívjuk a figyelmet, hogy nem elegendő az időszak végéig jelentkezned, a költséghozzájárulást is addig szükséges elküldened. A befizetés időpontjának a befizetési bizonylaton szereplő dátumot tekintjük. Internetes átutalás esetén kérjük mentsd el az elektronikus átutalás bizonylatát, és azt küldd el.

Túljelentkezés esetén azokat a jelentkezőket részesítjük előnyben, akik már befizették a költséghozzájárulást.


A költséghozzájárulás tartalmazza a következőket:
- napi háromszori étkezés,
- programköltség,
- a tábor időtartama alatt történő esetleges utazási költségek.


A költséghozzájárulás NEM tartalmazza a következőket:
- a lakhely és a tábor helyszíne közötti utazási költség,
- tábori póló költsége, amit 3.500 Ft-ért szerezhetsz be,
- speciális étrend díja (glutén-, laktóz-, tej-, cukormentes vagy vegetáriánus), amely +500 Ft/nap.


KEDVEZMÉNYEK:

Barát- / Testvérkedvezmény:  - 2.500 Ft/ fő.

A kedvezmény lényege: Amennyiben egy vagy több testvéreddel / barátoddal együtt jössz el a táborba, MINDEN testvér / barát után 2.500 Ft kedvezményt kapsz a költséghozzájárulásból, ennyivel kevesebbet kell utalnod.
Igénybevételre vonatkozó feltételek, korlátozások: A Jelentkezési lapon tüntesd fel a táborba hozott barátod / testvéred nevét. Fontos, hogy csak egyikőtök veheti igénybe a kedvezményt!
A Barát- / Testvérkedvezmény akkor is igénybe vehető, ha már kitöltötted a Jelentkezési lapot, de ekkor a info@szivvellelekkelalapitvany.hu címre küldött e-mailben kell ezt jelezni, még a barátod / testvéred jelentkezését megelőzően!


PROGRAMTÍPUSOK:

Játékos csapatépítő programok: Portya (csapatos vetélkedő), Forgószínpad (játékos foglalkozás), Macska-egér játék (fogójáték)

Külső programok: Kirándulás

Környezettudatosságra fókuszáló  programok: Szelektív hősök és komposztvarázslók (hulladékgazdálkodás); Energia bomba (egészséges táplálkozás); Élet vize (vízgazdálkodás); Vándorgyűlés (tábori megbeszélés)

Készségfejlesztő programok: Kézműves palota (kreatív foglalkozás), Zenebona (zenés-éneklős-táncos foglalkozás)

Mozgásos programok: Foci, Táncház


Minden további információ (szálláshely, étkezés, speciális igények stb.) megtalálható a honlapunkon!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés