Természetjáró nyári tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2484 Agárd, Chernel István u. 58.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36206176667
Napközis ár
15 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
5-8
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Nyári táborozás természetjárással a Velencei-tónál - 5-8. osztályosok részére

Heti program:

HÉTFŐ:
Megérkezés a kempingbe, szállások elfoglalása 12.00 órától, ismerkedés a helyi viszonyokkal, STRANDOLÁS!!! Vacsora.

KEDD:
Reggeli után 9 órakor  gyalogtúra idegenvezetővel  a Dinnyési-Fertőre, állatsimogató megtekintése, a helyi természetvédelmi terület megismerése, „madárles”. Kb. 8-10 km kalandos séta árnyékos pihenőhelyekkel, frissítési lehetőségekkel. Hideg ebéd út közben. Visszaérkezés kb. 15 órakor, STRANDOLÁS, meleg vacsora a kempingben. Részvétel ingyenes, idegenvezetőt mi biztosítunk.

SZERDA:
8 órakor reggeli.9 órától tókerülő kerékpártúra idegenvezetővel a Velencei-tó körül (kb. 30 km) az új kerékpárúton, mely szinte a déli part teljes szakaszán a part mentén halad, több helyen fürdési lehetőséget kínálva a tóban a szabad partszakaszokon. Időtartam kb. 4 óra. Idegenvezetőt mi biztosítunk ingyenesen. A kerékpárok helyben átvehetők és leadhatók. Visszaérkezés után ebéd, STRANDOLÁS, vacsora a kempingben.

CSÜTÖRTÖK:
8 órakor reggeli. 9 órától túrakenukkal  vízitúra a Velencei-tó nádasaiban, kalandos ösvényeken, ismerkedés a tó madárvilágával, nádszigeteivel. Tapasztalt vízitúra vezetőink előadása a Velencei-tó történetéről, növény és állatvilágáról teszi különleges élménnyé a túrát. Időtartam kb. 4 óra.
Visszaérkezés után ebéd, délután STRANDOLÁS, este vacsora a kempingben.

PÉNTEK:
Táborbontás, de. 10 óráig szállások elhagyása, STRANDOLÁS, hazaindulás a kora délutáni órákban. Reggeli,ebéd a kempingben.

Étkezést a kemping területén belüli büfésoron szervezzük meg 1000.- forint/napi áron, napi háromszori alkalommal. Összesen 3800.- Ft/fő hétfőtől-péntekig.

A részvételi díj tartalmazza a szállás, étkezés és túrák díját.

Rossz idő estére alternatív programokat szervezünk, melyek a helyi látnivalókhoz köthetők, úgy mint Madárvárta látogatás, Agárdi- Gyógy- és Termálfürdő kedvezményes belépővel, Gárdonyi Rönkvár, Gárdonyi Géza Emlékház látogatása, vagy egy sportnap a Parkerdő Sport és Szabadidő Központban.

Táborainkat minimum 15 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés