Tócsa tábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2375 Tatárszentgyörgy, Zsák utca vége
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203403368
Bentlakásos ár
52 000 Ft
Ajánlott életkor
6-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Saját történetek, álmok, létező és kitalált mesék, versek és dalok vezetnek át abba a világba, ahol a gyerekek által képviselt “szereplők” mozognak. E világ megfigyelése és kutatása, a táborozók egyéni és közös mese- és motívumkincsének előbányászása az első lépés az úton, melynek végén minden táborozó is belép ebbe a világba, maga is szereplővé válik.

Ezen kívül kirándulás, kalandozás, számháború, saját fejlesztésű sportjátékok, táncversenyek, karneválok, költői és szerzői estek, varázslások, titokzatos idegenek, felbukkanó és eltűnő tárgyak, ismerős és ismeretlen barátok, jó- és rossz szándékú szellemek, saját és kölcsönkapott álmok, látható és láthatatlan épületek megépítése és lebontása, valamint számos hasonló esemény teszi feledhetetlenné és ellenállhatatlanná a Tócsa gyermeknyaraltatást, azaz tábort.

Étkezés naponta 4-5 alkalommal, közösen. Összesen harminc gyerekre tíz felnőtt jut, tehát mindenkire maximálisan figyelünk, házban alszunk, de napközben a hatalmas kertben és a környező birtokon kalandozunk főleg. Van tó, erdő, nádas, akácos, homokozó, építkező és minden, ami kell.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés