LCF Kids Club angol tábor
LCF Kids Club angol tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1037 Budapest, Kékfeső Köz 5.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706285850
+36709317497
Napközis ár
27 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
3-5
Turnusok
2020. júl 20, hétfő - 2020. júl 24, péntek (5 nap) Mini tábor
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
https://www.lcfclubs.hu/iskola/lcf-kids-clubs---budapest-iii/16/
Leírás
LCF Kids Club angol tábor ovisoknak

Egy hét vidám angolozás szuper nyári témákkal! Mini táborainkat a legkisebbek számára dolgoztuk, ki hogy ők is angolozhassanak nyáron is! Számukra félnapos táborokat szervezünk, ahol változatos témákkal fejleszthetik nyelvtudásukat. Igény esetén délutáni felügyeletet biztosítunk!

Táborozóink egész napját átszövi az angol nyelv használata, azonban ez mégsem egy hagyományos nyelvi tábor, hanem sokkal több annál!

Évről-évre azt tapasztaljuk, hogy a gyerekek többsége hosszabb távon, akár több héten keresztül is sokkal jobban élvezi azokat az angol táborokat, amelyek nemcsak egy készséget fejlesztenek, hanem több tevékenységben is kipróbálhatják magukat. Napirendünket úgy állítottuk össze, hogy minél több élmény és inger érhesse a táborban a gyerekeket. Az angol nyelv használata mellett a főszerep a változatos programoké és vidámságé.

Az angol nyelvi foglalkozások játékosak, élményszerűek, csak úgy mint maga a nyaralás témája, amit a hét folyamán feldolgozunk. A nyelvi foglalkozásoktól függetlenül, az egész napos program folyamán törekszünk az idegen nyelv használatára és természetesen a gyerekeket is erre biztatjuk. Így legyen szó mozgásos tevékenységről (torna, tánc, sport), kézműveskedésről vagy akár egy vetélkedőről, illetve az oly népszerű kincskeresésről, a gyerekeknek egész nap lehetőségük nyílik rá, hogy még jobban elsajátíthassák az angol nyelvet.

A táborban a nyelvi foglalkozásokat a gyermekek tudásszintjének és életkoruknak megfelelően, saját csoportvezetővel folynak és minden nap készítünk szebbnél-szebb kincseket, tábori emlékeket.
A tábor díja tartalmazza a foglalkozásokhoz az összes hozzávalót, valamint a táborban teljes étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna,  gyümölcs és ásványvíz is!) biztosítunk! Minden táborozónk egy Kids Club táboros csomagot is kap ajándékba!

A tábor hétfőtől péntekig, 8:00-13:00-ig tart, amelyen felül igény esetén reggel 7:30-től délután 17:00-ig felügyeletet biztosítunk.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés