Bridge Bizniscool vállalkozási táborok a II. kerületben
Bridge Bizniscool vállalkozási táborok a II. kerületben
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36205097586
Napközis ár
49 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
early bird, saját diák, testvér, csoport kedvezmények 5-5%, max. összevonható kedvezmény 15%
Ajánlott életkor
9-14
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Már hatodik éve tartoznak az ország legnépszerűbb táborai közé a Logiscool nyári táborok. Oktatóink hozzáértése, táborvezetőink tapasztalata és animátoraink lelkesedése az elmúlt években több, mint 25 000 diák számára biztosította, hogy életre szóló tudást, tapasztalatot és fantasztikus élményeket szerezzenek nálunk. A digitális világ izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálatunk a legnagyobb Magyarországon. Várjuk, visszavárjuk gyermekét sok szeretettel!
Leírás
Tele vagy ötletekkel, és folyton azon agyalsz, hogyan működhetnének még jobban a dolgok?

Akkor gyere el a Bridge Budapest és a Logiscool különleges, közös táborába, ahol pillanatok alatt megtanulhatod a vállalkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat!

A táborban először megtalálod a „kollégáidat”, akikkel egy csapatban közösen fogsz dolgozni egy új csoki piacra dobásán, egy játékkészítő vállalkozás fejlesztésén, vagy éppen egy vlogger vállalkozó stábjaként fogod segíteni az ügyfeled márkájának a felépítését. A cél minden esetben az, hogy együtt létrehozzatok és prezentáljatok egy működőképes, izgalmas projektet, amire mindannyian büszkék lehettek!

Akkor válaszd ezt a tábort, ha:
- szeretnéd a nagyvilág elé tárni a remek ötleteidet,
- kíváncsi vagy, hogyan működik egy valódi cég,
- szívesen dolgoznál együtt másokkal egy jó csapatban egy közös célért,
- 9-13 év között vagy.

Javasolt korosztály:
9-13 évesek

Eszközök:
A táborhoz minden szükséges eszközt mi biztosítunk.

Előfeltétel:
Nincs szükséged semmilyen előképzettségre. Sőt, akkor is gyere bátran, ha már jártál Bridge Bizniscoolra, mert rengeteg újdonsággal készülünk neked a nyárra!Egész napos tábor: A gyerekek a nap egyik felében szakmai programon vesznek részt a Logiscool iskolában, míg a nap második felében szabadidős programot biztosítunk nekik. Ellátás: tízórai, ebéd és uzsonna.

Félnapos tábor: Ebben az esetben a gyerekek csak a szakmai programon vesznek részt, mely lehet délelőtt (9:00-12:30), vagy délután (13:30-17:00).  Ellátás: tízórai vagy uzsonna.

Szabadidős program: Félnapos program, a strand (Külker Park) területén pedagógus táborvezetőink és animátoraink különböző játékokkal és sportos programokkal várják diákjainkat. Az időjárástól függően a strand program helyett a csoportok kirándulni mehetnek kisvasúttal a Normafa játszótérre, vagy a Szemlőhegyi barlangba. Emellett hetente egyszer érdekes robotika bemutatón vehetnek részt a gyerekek a Robotépítők Magyarországi Egyesülete jóvoltából.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés