Funside Programozó napközis tábor: KANO
Funside Programozó napközis tábor: KANO
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 8313 Balatongyörök, Szépkilátó hrsz. 707/1
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36705121204
Napközis ár
56 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
3000
Ajánlott életkor
8-12
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Oktatás
Szint: kezdőtől haladóig (nem szükséges programozó előképzettség)

A Funside Budapest játékos hardverprogramozó táborában a gyermekek maguk építik meg a programozáshoz használandó digitális eszközöket, amelyekkel aztán zenét alkothatnak, animációkat hozhatnak létre vagy akár játékokat is meghekkelhetnek. A táborozóink a hét folyamán építhetnek – és kódolhatnak – Raspberry Pi-alapú mini-számítógépet, KANO Pixel intelligens LED-panelt vagy éppen mozgás-érzékelő szenzort, amelyek segítségével számos saját programot hozhatnak létre!

A blokk-alapú programkódolással instruálható eszközök használata révén nem csak fejlődik táborozóink tudása, de kreativitásuknak kézzel fogható, fizikai formát öltő eredménye lesz! A Funside Budapest Programozás: Kano táborába 8 éves kortól várjuk a technológia iránt élénken érdeklődőket.

A programozási nyelv angolon alapszik, ezért minimális angol tudás ajánlott a részvételhez.

---

Villányi úti angol táborunkban szép környezetben és kiváló nyári hangulatban tanulnak nyelvet 5-12 éves táborozóink az egész nyári szünetben, 2007 óta minden nyáron! Napi 2 óra angol mellé 2 óra tenisz vagy kézműves foglalkozás is választható!

Napirend

A Funside Budapest nemzetközi napközis táborban naponta 4 foglalkozást tartunk. Az angol táborban naponta 2 óra angol, 2 pedig tenisz, kézműves, programozó vagy robotika óra lehet, amely tetszés szerint választható ki a jelentkezéskor. A foglalkozásokon kívül nagyon sok játékot, versenyt, vetélkedőt, sportos és jelmezes játékot is szervezünk a teniszcentrum kerthelyiségében és zárt területein, hogy az egész nap vidáman teljen (bővebben lejjebb). A hét folyamán tanáraink sok fényképet is készítenek, amelyeket a turnus végén táborozóink hazavihetnek magukkal egy ajándék fotó CD formájában, így örök emlék maradhat ez a hét minden táborozónk számára!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés