Funside Programozó napközis tábor: Minecraft

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1111 Budapest, Szent Gellért tér 3.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36705121204
Napközis ár
79 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
3000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
7-13
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Oktatás
Szint: kezdőtől középhaladóig (nem igényel előképzettséget)

Sokan tudják, mégis kevesen tudatosítják magukban, hogy a digitális térben tulajdonképpen bármi létrehozható programkódolással, teremtményeinknek pedig csak a képzelet szabhat határt. A Funside Budapest nyári napközis táborában ráadásul a programozói kiteljesedés egyik legjobb platformján fejlődhetsz, hiszen fantáziád kibontakoztatásához a szabadon szárnyaló kreativitás játékát használjuk eszközként! A mára világsikernek örvendő Minecraft-ban modulról-modulra alkothat a játékos bármi kedvére valót, ehhez azonban jól kell gazdálkodnia az idővel, az erőforrásokkal és figyelnie kell a környezet változásait is, így a végtelen tér biztosítása mellett a Minecraft türelemre, takarékosságra és hatékonyságra is tanít.

A Funside Budapest táborában a játékot kifejezetten egy, a programozás oktatására készült bővítményen keresztül használjuk, így lényegében programozást tanulunk játszva. Táborunkat ennek megfelelően leginkább olyanoknak ajánljuk, akik találkoztak már blokk-alapú programozással korábban, de szeretnék kiegészíteni tudásukat kreatív és izgalmas módon!

Visszatérő táborozóinknak: a robotika táborban 2019-ban is teljesen új tanterv vár, így ha tavaly részt vettél már ebben a táborban (bármelyik helyszínünkön), idén akkor is 5 teljesen új projekttel fogsz találkozni a hét folyamán!

---

Kipróbálnád a programozást? Érdekel a robotika? Vagy éppen a Minecraft-ot kódolnád újra? Esetleg saját LEGO-filmet forgatnál vagy angol beszédedet fejlesztenéd tovább játékos módon a Funside School egyedi módszerével? A Funside Budapest napközis tábor Gellért téri helyszínén, ahol 2019-ben angol nyelv és 4-féle technológiai téma közül választhatsz! Szent Gellért téri táborainkba 7-13 éves korú gyermekeket várunk, akik hetente kettő, egyenként napi 90 perces foglalkozást is kipróbálhatnak. A délutánok a Funside hagyományaihoz hűen vidám programokkal telnek majd: strandolás a MOM Sport medencéiben, látogatás olyan izgalmas helyekre, mint a PlayVR centrum, amely Budapest legnagyobb virtuális valóság központjába, vagy a Cyberjump trambulinparkba! Ezen kívül minden héten lesznek ismeretterjesztő és szórakoztató szakmai programok a Műszaki Egyetem tanszékeivel és technológiai cégekkel együttműködve, és még sok más izgalmas szabadidős program (bővebben a részletekről és arról, hogy melyik program melyik turnusban érhető el, lejjebb)!

Csapatunk gondosan válogatott, felkészült informatika oktatókból, tanárokból és animátorokból áll, akik mindenkire kellő figyelmet fordítanak köszönhetően a kiemelkedő felügyeleti arányunknak, melyben 1 oktatóra maximum 5 gyermek jut, a színvonalas és biztonságos programokról pedig felelősségbiztosítással rendelkező szervezőcsapatunk gondoskodik. Mindemellett 2019 nyarát is tradicionális és közösségépítő Nyárzáró bulinkkal zárjuk augusztus 30-én, amely minden táborozónk számára ingyenes.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés