Funside Programozó napközis tábor: Minecraft

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1111 Budapest, Szent Gellért tér 3.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36705121204
Napközis ár
79 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
3000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
7-13
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
2021-ben két budapesti helyszínen indítunk napközis táborokat, így minden korábbinál több helyre tudjuk elvinni egyedülálló választékunkat és az igazi Funside-hangulatot! Táboraink egyik különlegessége, hogy hetente kettőt is lehet választani idegen nyelvi, informatikai, média, sport és művészeti témájú foglalkozásaink közül. Villányi úti helyszínünkön több mint 140 turnust tartottunk már az elmúlt 14 nyár során, a Szent Gellért téren pedig 4. éve tartjuk meg városias táborunkat sok-sok izgalmas délutáni programmal.
Leírás
Oktatás
Szint: kezdőtől középhaladóig (nem igényel előképzettséget)

Sokan tudják, mégis kevesen tudatosítják magukban, hogy a digitális térben tulajdonképpen bármi létrehozható programkódolással, teremtményeinknek pedig csak a képzelet szabhat határt. A Funside Budapest nyári napközis táborában ráadásul a programozói kiteljesedés egyik legjobb platformján fejlődhetsz, hiszen fantáziád kibontakoztatásához a szabadon szárnyaló kreativitás játékát használjuk eszközként! A mára világsikernek örvendő Minecraft-ban modulról-modulra alkothat a játékos bármi kedvére valót, ehhez azonban jól kell gazdálkodnia az idővel, az erőforrásokkal és figyelnie kell a környezet változásait is, így a végtelen tér biztosítása mellett a Minecraft türelemre, takarékosságra és hatékonyságra is tanít.

A Funside Budapest táborában a játékot kifejezetten egy, a programozás oktatására készült bővítményen keresztül használjuk, így lényegében programozást tanulunk játszva. Táborunkat ennek megfelelően leginkább olyanoknak ajánljuk, akik találkoztak már blokk-alapú programozással korábban, de szeretnék kiegészíteni tudásukat kreatív és izgalmas módon!

Visszatérő táborozóinknak: a robotika táborban 2021-ean is teljesen új tanterv vár, így ha tavaly részt vettél már ebben a táborban (bármelyik helyszínünkön), idén akkor is 5 teljesen új projekttel fogsz találkozni a hét folyamán!

---
A Funside Budapest napközis tábor Gellért téri helyszínén délelőttönként a Funside School Újbuda helyszínén 2x másfél óra oktatás várja 7-14 éves* táborozóinkat, köztük angol nyelv a Funside School egyedi módszerével, LEGO-filmkészítés a Movie Maker táborban, robotika foglalkozás a LEGO legújabb Spike szettjével, valamint többféle tematikus programozó órák is! Minden hétre kettő foglalkozást is választhatsz!

Délutánonként a szórakoztató, szabadtéri és ismeretterjesztő programoké a főszerep: ellátogatunk olyan izgalmas helyekre, mint a PlayVR Centrum, amely Budapest legnagyobb virtuális valóság központja, vagy a több száz négyzetméteres neon Indoor Minigolf pálya. Minden évben népszerű program a strandolás a MOM Sport medencéiben (2021-ben ennek megtartásáról az aktuális járványügyi helyzetnek megfelelőn később döntünk majd - amennyiben ez a program idén nem tartható meg, úgy más szabadtéri program váltja majd fel). Idén is szervezünk izgalmas technológiai ismeretterjesztő programokat a tábor minden hetére.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés