Logiscool - Youtube Stúdió tábor a Széll Kálmán térnél
Logiscool - Youtube Stúdió tábor a Széll Kálmán térnél
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1024 Budapest, Retek utca 26.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305097586
Napközis ár
51 900 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
saját diák, testvér, csoport kedvezmények 5-5%, max. összevonható kedvezmény 15%
Ajánlott életkor
13-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Podcast, gameplay, unboxing, tutorial… Te tudod, mi megy nagyot a különböző online platformokon?

A Logiscool legújabb táborában megtanulhatod a videóvágás és a hangszerkesztés alapjait, és megmutatjuk a legmenőbb online műfajokat is, amiket élesben rögtön ki is próbálhatsz! Ezen túl beszélünk majd a netes trollkodásról, az internetbiztonságról meg a vlogolás jogi hátteréről is, jó és rossz példák elemzésén keresztül pedig azt is megfejtjük, hogy mitől jó igazán egy Youtube-csatorna.

Szerintünk nem kell, hogy mindenki véleményvezér legyen, de ha szeretnéd megmutatni magad, mi megtanítjuk, amire szükséged van!

Egész napos tábor: A gyerekek a nap egyik felében szakmai programon vesznek részt a Logiscool iskolában, míg a nap második felében szabadidős programot biztosítunk nekik. Ellátás: tízórai, ebéd és uzsonna.

Félnapos tábor: Ebben az esetben a gyerekek csak a szakmai programon vesznek részt, mely lehet délelőtt (9:00-12:30), vagy délután (13:30-17:00).  Ellátás: tízórai vagy uzsonna.

Szabadidős program: Az időjárás és a járványügyi előírások függvényében többféle szabadtéri programmal készülünk a gyerekeknek. Várhatóan hetente 3-szor lesz szervezett program, a többi napon a környező parkokban és játszótereken gondoskodunk az önfeledt mozgásról és játékról.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés