Logiscool Android App tábor - Újbuda
Logiscool Android App tábor - Újbuda
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1116 Budapest, Fehérvári út 108-112.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36709841308
Napközis ár
59 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
10-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Applikációk tervezése és készítése

Ez a tábor online is elérhető, mely esetben a gyerekek otthonról vesznek részt a tábori programon. Az online táborhoz szükséges eszközökről az oldal alján tudtok tájékozódni. Amennyiben gyermeked online venne részt a táborban, a jelentkezési lap helyszín mezőjénél válaszd a „Logiscool Magyarország Online” opciót.

A mobilalkalmazások vagy más néven applikációk már évek óta életünk részei és a technológiának köszönhetően ma már bárki létrehozhat saját appot – akár gyerekek is.

Az MIT App Inventor nevű vizuális fejlesztőkörnyezetében táborozóink könnyen, játszva ismerkedhetnek meg az applikáció-fejlesztéssel. Olyan egyszerűen készíthetik el saját Android alkalmazásukat, mintha csak egy kirakós darabjait illesztenék össze, közben pedig a design és a programozás világába is bekukkantanak.

Táborozóink készíthetnek saját határidőnaplót, menő játékokat a barátaiknak, de akár egy olyan egyedi ötlettel is előrukkolhatnak, amit az egész világ szívesen használ majd. Ki tudja, lehet, hogy táborozóink közül kerülnek majd ki a jövő digitális feltalálói!

Javasolt korosztály:
10+, 15+ évesek (korcsoportbontással)

Ezt a tábort ajánljuk, ha gyermeked:

    érdeklődik a digitális kütyük iránt
    kíváncsi, hogy mitől lesz jó és érdekes egy mobil applikáció
    szívesen megpróbálkozna saját applikáció készítésével és vannak is ötletei, hogy milyen appot használna szívesen
    még nem volt nálunk hasonló táborban

Eszközök:

    Logiscool iskolában megtartott tábor esetén: A táborhoz szükség lesz egy saját Google fiókra, illetve egy Androidos telefonra vagy tabletre, amin az elkészített alkalmazások rögtön ki is próbálhatók.
    Online tábor esetén: A Google fiók és az Androidos telefon vagy tablet mellett az online részvétel előfeltétele egy otthoni laptop vagy számítógép stabil internetkapcsolattal és beépített vagy külső mikrofonnal. Szintén hasznos lehet egy fejhallgató és webkamera is. Az online kommunikációhoz szükséges szoftvereket mi biztosítjuk.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés