Logiscool Mesterséges Intelligencia tábor - Újbuda
Logiscool Mesterséges Intelligencia tábor - Újbuda
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1116 Budapest, Fehérvári út 108-112.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36709841308
Napközis ár
59 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
10-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Bepillantás a jövő technológiájába

Ez a tábor online is elérhető, mely esetben a gyerekek otthonról vesznek részt a tábori programon. Az online táborhoz szükséges eszközökről az oldal alján tudtok tájékozódni. Amennyiben gyermeked online venne részt a táborban, a jelentkezési lap helyszín mezőjénél válaszd a „Logiscool Magyarország Online” opciót.

A mesterséges intelligencia egyre nagyobb hatást gyakorol az életünkre: használjuk a közlekedésben, befolyásolja, hogy mit látunk a közösségi médiában, és ellene versenyzünk a videójátékokban is. Okostelefonjaink is tőle kapnak segítséget, de még ezernyi más területen hasznosítjuk.

Mesterséges Intelligencia táborunkban a gyerekek megismerkednek ennek a kivételesen izgalmas területnek a legfontosabb fogalmaival és lehetőségeivel. Felfedezik például, hogy hogyan lehet kincskereső robotokat programozni, miként működnek az útvonaltervezők, és mik azok a stratégiák, melyekkel abszolút verhetetlenek lehetnek egy játékban. A tábor során bekukkantunk a jövőbe, megnézzük, mire képes most egy okos eszköz és mire lehet képes a jövőben. Utánajárunk, hogy milyen messze vagyunk ma a gondolkodó robotoktól és hogy a filmes robotok vajon mennyire valósághűek.

Javasolt korosztály:
11-14, 15+ évesek (korcsoportbontással)

Ezt a tábort ajánljuk, ha gyermeked:

    érdeklődik a technológia iránt és kíváncsi, hogy mit hozhat a jövő
    szeretné felfedezni, hogy mi mindenre képes a mesterséges intelligencia
    már legalább 2 félévet tanult programozni a Logiscoolban

Eszközök:

    Logiscool iskolában megtartott tábor esetén:A táborhoz minden szükséges eszközt mi biztosítunk. A résztvevőknek csak a saját Google-fiókjuk hozzáférési adatait kell hozniuk.
    Online tábor esetén: Az online részvétel előfeltétele egy otthoni laptop vagy számítógép stabil internetkapcsolattal, beépített vagy külső mikrofonnal és saját Google-fiók hozzáférés. Szintén hasznos lehet egy fejhallgató és webkamera is. A szükséges szoftvereket mi biztosítjuk. A szoftverek telepítésével kapcsolatos tudnivalókról iskolavezetőink a tábor előtt tájékoztatást küldenek.

Előfeltétel:

Két félév logiscoolos programozási tapasztalat.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés