Logiscool Minecraft Classic tábor - Újbuda
Logiscool Minecraft Classic tábor - Újbuda
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1116 Budapest, Fehérvári út 108-112.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36709841308
Napközis ár
59 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
7-10
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Minecraft világok programozása

Ez a tábor online is elérhető, mely esetben a gyerekek otthonról vesznek részt a tábori programon. Az online táborhoz szükséges eszközökről az oldal alján tudtok tájékozódni. Amennyiben gyermeked online venne részt a táborban, a jelentkezési lap helyszín mezőjénél válaszd a „Logiscool Magyarország Online” opciót.

A Minecraft egy fantasztikus világ, ahol a képzelőerőnek semmi sem szabhat határt. Táborozóink pedig ennél is tovább mennek: egészen a játék mélyére nézhetnek.

A tábor során megismerik a redstone által nyújtott lehetőségeket, és a virtuális összetett áramkörök által vezérelhető, mechanikus szerkezeteket építenek. Azt is megtanulhatják, hogy hogyan rejthetnek el hatékonyan kincseket egy hatalmas kastélyban, de csapdákat is állíthatnak, hogy ezzel védjék rejtekhelyeiket. Minecraft Classic táborunkban minden benne van, amire egy igazi Minecraft-rajongó vágyik – és még annál is több!

Javasolt korosztály:
7-14 évesek

Ezt a tábort ajánljuk, ha gyermeked:

    imádja a Minecraft világát
    szeretné kipróbálná, hogy milyen extra lehetőségeket nyújt a redstone az építésben
    nem járt még nálunk Minecraft Classic táborban

Eszközök:

    Logiscool iskolában megtartott tábor esetén: A táborhoz szükség lesz egy érvényes Minecraft előfizetésre (PC/Mac). Csak a MINECRAFT JAVA-EDITION a megfelelő előfizetés, amit itt lehet megvásárolni: https://minecraft.net/en-us/store/minecraft-java-edition. Figyelem: a WINDOWS 10/Android/XBOX/PS4 licensz NEM megfelelő ehhez a táborhoz.
    Online tábor esetén: A Minecraft előfizetés mellett az online táboron való részvétel előfeltétele egy otthoni laptop vagy számítógép stabil internetkapcsolattal és beépített vagy külső mikrofonnal. Szintén hasznos lehet egy fejhallgató és webkamera is. Az online kommunikációhoz szükséges szoftvereket mi biztosítjuk.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés