Logiscool Minecraft Codia tábor - Pécs
Logiscool Minecraft Codia tábor - Pécs
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. 3.em. 311 Konzum Irodaház
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36709499810
Napközis ár
39 900 Ft
Fizetési mód
Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% korai jelentkezés, 10% testvérkedvezmény, csoport kedvezmény, több hetes kedvezmény
Ajánlott életkor
9-14
Turnusok
2021. júl 12, hétfő - 2021. júl 16, péntek (5 nap) MINECRAFT CODIA
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
MINECRAFT CODIA
Minecraft világok programozása
Ez a tábor online is elérhető, mely esetben a gyerekek otthonról vesznek részt a tábori programon. Az online táborhoz szükséges eszközökről az oldal alján tudtok tájékozódni. Amennyiben gyermeked online venne részt a táborban, a jelentkezési lap helyszín mezőjénél válaszd a „Logiscool Magyarország Online” opciót.

Gyermeked nemcsak játszana, de szívesen programozna különböző világokat Minecraftban? Codia táborunkat olyan Minecraft rajongóknak ajánljuk, akik szeretnének szintet lépni kedvenc játékukban. A magyar fejlesztésű Codia egy olyan különleges oktatói platform, ahol a játékosok saját Minecraft világokat programozhatnak a Scoolcode-ban használatos programblokkokhoz hasonló módon.

Táborozóink egy teljesen egyedi, saját kihívásokkal teli világot alkotnak meg. Ők döntik el, hogy mi történik, ahogy azt is, hogy hogyan nézzenek ki a dolgok: ha akarják, akár bárányok is potyoghatnak az égből, vagy állhat az egész világ fényes gyémántblokkokból. Sőt, a még lenyűgözőbb hatás érdekében egyedi grafikákat és menő hangeffektet is használhatnak. A programozásnak pedig nem kell megállnia két logiscoolos óra között, hiszen az elkészített világokat diákjaink otthonról tovább tökéletesíthetik.

Javasolt korosztály:
9-14, 15+ évesek (korcsoportbontással)

Ezt a tábort ajánljuk, ha gyermeked:

imádja a Minecraftot
szeretne egyedi világokat programozni a Minecraftban saját ötletei alapján
elvégezte a Blox Basic modult a Scoolcode-ban
Eszközök:

Logiscool iskolában megtartott tábor esetén: A táborhoz szükség lesz egy érvényes Minecraft előfizetésre (PC/Mac). Itt lehet megvásárolni: https://minecraft.net/en/store/minecraft. Figyelem: a WINDOWS 10/Android/XBOX/PS4 licensz NEM megfelelő ehhez a táborhoz.
Online tábor esetén: A Minecraft előfizetés mellett az online táboron való részvétel előfeltétele egy otthoni laptop vagy számítógép stabil internetkapcsolattal és beépített vagy külső mikrofonnal. Szintén hasznos lehet egy fejhallgató és webkamera is. Az online kommunikációhoz szükséges szoftvereket mi biztosítjuk.
Előfeltétel:
Gyermekednek nincs szüksége semmilyen előképzettségre.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés