Logiscool Minecraft Design tábor - Újbuda
Logiscool Minecraft Design tábor - Újbuda
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1116 Budapest, Fehérvári út 108-112.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36709841308
Napközis ár
59 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Kreatív tervezés a Minecraftban

Ez a tábor online is elérhető, mely esetben a gyerekek otthonról vesznek részt a tábori programon. Az online táborhoz szükséges eszközökről az oldal alján tudtok tájékozódni. Amennyiben gyermeked online venne részt a táborban, a jelentkezési lap helyszín mezőjénél válaszd a „Logiscool Magyarország Online” opciót.

A Minecraftnak rengeteg előnye van: amellett, hogy remek élmény játszani vele, fejleszti a térben való gondolkodást, és megtanítja a gyerekeket arra is, hogyan osszanak be különböző nyersanyagokat és hogyan használják ki a leghatékonyabban az idejüket. Alkotókedvüket azonban nemcsak az építkezésben, de akár a Minecraft-világ újradesignolásában is kiélhetik. Minecraft Design táborunk pont erről szól!

Táborozóink elmesélhetik saját történetüket, alkothatnak hozzá szereplőket és helyszíneket, közben pedig megismerkednek a kreatív tervezés és a design alapjaival. Karaktereiknek egyedi skineket tervezhetnek és olyan tájat álmodhatnak meg, amilyet csak el tudnak képzelni. Ráadásul a redstone-ok legmenőbb alkalmazási módjaiba is bepillanthatnak. Eljött az idő, hogy a Minecraft világa olyan formát öltsön, amilyet táborozóink szeretnének!

Javasolt korosztály:
7-14 évesek

Ezt a tábort ajánljuk, ha gyermeked:

    imád Minecraftozni
    szeret rajzolni
    érdekli a kreatív tervezés és a design
    kedveli a kreatív kihívásokat

Eszközök:

    Logiscool iskolában megtartott tábor esetén: A táborhoz szükség lesz egy érvényes Minecraft előfizetésre (PC/Mac). Csak a MINECRAFT JAVA-EDITION a megfelelő előfizetés, amit itt lehet megvásárolni: https://minecraft.net/en-us/store/minecraft-java-edition. Figyelem: a WINDOWS 10/Android/XBOX/PS4 licensz NEM megfelelő ehhez a táborhoz.
    Online tábor esetén: A Minecraft előfizetés mellett az online táboron való részvétel előfeltétele egy otthoni laptop vagy számítógép stabil internetkapcsolattal és beépített vagy külső mikrofonnal. Szintén hasznos lehet egy fejhallgató és webkamera is. Az online kommunikációhoz szükséges szoftvereket mi biztosítjuk.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés