Logiscool Minecraft Mars tábor - Újbuda
Logiscool Minecraft Mars tábor - Újbuda
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1116 Budapest, Fehérvári út 108-112.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36709841308
Napközis ár
36 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% testvérkedvezmény, 5% saját diák kedvezmény, 5% early bird kedvezmény, 5% több hetes kedvezmény (összevont kedvezmény max 10%)
Ajánlott életkor
9-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
2014 januárjában indult el az első Logiscool, ma már 16 országban, 95+ helyszínen tanítunk, iskoláink száma és diákjaink létszáma dinamikusan nő. Kurzusainkon és táborainkban már több mint 55.000 diák tapasztalhatta meg, hogy nálunk élmény a programozás.
Leírás
Hódítsd meg a vörös bolygót!

Ez a tábor online is elérhető, mely esetben a gyerekek otthonról vesznek részt a tábori programon. Az online táborhoz szükséges eszközökről az oldal alján tájékozódhat. Amennyiben gyermeke online venne részt ebben a táborban, a jelentkezési lap helyszín mezőjénél válassza a „Logiscool Magyarország Online” opciót.

Egy újabb tematikával gazdagodtak a Logiscool Minecraft-táborok - idén nyáron mars a Marsra!

Ismerd meg a redstone által kínált izgalmas lehetőségeket, és építsd meg saját űrbázisod! Itt mindent magadnak kell előteremtened a túléléshez: használj napkollektorokat, hogy működtesd a bázist, készíts ételautomatát, hogy energiához juss, és alkoss különleges robotokat, hogy benépesítsd a planétát!

A tábor során nemcsak a Minecraftról tanulhatsz sokat, de a Marsról és az űrutazásról is megtudsz majd egy csomó érdekességet.
A Föld nevű bolygó már a múlté. Készen állsz az emberiség legizgalmasabb küldetésére?

Akkor válaszd ezt a tábort, ha:

    szeretsz Minecraftozni
    szívesen megismernéd a redstone nyújtotta extra lehetőségeket
    érdekel az űrutazás világa
    a Marsról nemcsak a csoki jut eszedbe
    7-14 éves vagy

Javasolt korosztály:
7-9, 10-14 évesek

Eszközök:

    Logiscool iskolában megtartott tábor esetén: A táborhoz szükséged lesz egy érvényes Minecraft előfizetésre (PC/Mac). Ha még nincs, itt lehet megvásárolni: https://minecraft.net/en/store/minecraft, de arra mindenképp figyelj, hogy a WINDOWS 10/Android/XBOX/PS4 licensz NEM megfelelő ehhez a táborhoz.
    Online tábor esetén: Az online részvétel előfeltétele a fent említett Minecraft előfizetésen kívül egy otthoni laptop vagy számítógép stabil internetkapcsolattal és beépített vagy külső mikrofonnal. Szintén hasznos lehet egy fejhallgató és webkamera is. A szükséges szoftvereket mi biztosítjuk. A szoftverek telepítésével kapcsolatos tudnivalókról iskolavezetőink a tábor előtt tájékoztatást küldenek.

Előfeltétel:
Nincs szükséged semmilyen előzetes tudásra, gyere bátran!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés