Logiscool Minecraft táborok a II. kerületben
Logiscool Minecraft táborok a II. kerületben
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1024 Budapest, Retek utca 26.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36205097586
Napközis ár
51 900 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
saját diák, testvér, csoport kedvezmények 5-5%, max. összevonható kedvezmény 15%
Ajánlott életkor
7-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Már hetedik éve tartoznak az ország legnépszerűbb táborai közé a Logiscool nyári táborok. Oktatóink hozzáértése, táborvezetőink tapasztalata és animátoraink lelkesedése az elmúlt években több, mint 25 000 diák számára biztosította, hogy életre szóló tudást, tapasztalatot és fantasztikus élményeket szerezzenek nálunk. A digitális világ izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálatunk a legnagyobb Magyarországon. Várjuk, visszavárjuk gyermekét sok szeretettel!
Leírás
A Logiscool különleges Minecraft táboraiban nem csak játszhatsz, hanem teljesen egyedülálló módon programozhatsz is a Minecraftban! Így egyszerre fejlesztheted a mérnöki gondolkodásod, a programozói tudásod és a design ismereteidet is, miközben remekül szórakozol!

Idén már 4 féle Minecraft táborral várjuk a megszállott Minecraft rajongókat tudásszintjüknek és életkoruknak függvényében.

ÚJ! Minecraft Mars Misszió 7-9 éveseknek
Ismerd meg a redstone által kínált izgalmas lehetőségeket, és építsd meg saját űrbázisod! Itt mindent magadnak kell előteremtened a túléléshez: használj napkollektorokat, hogy működtesd a bázist, készíts ételautomatát, hogy energiához juss, és alkoss különleges robotokat, hogy benépesítsd a planétát! A tábor során nemcsak a Minecraftról tanulhatsz sokat, de a Marsról és az űrutazásról is megtudsz majd egy csomó érdekességet.


Minecraft Classic 7-9 éveseknek:
Az egyik legnépszerűbb táborunkban egészen a játék mélyére nézhetsz: megismerheted a redstone által nyújtott szinte végtelen lehetőségeket, és a virtuális összetett áramkörök segítségével vezérelhető, mechanikus szerkezeteket építhetsz.

Minecraft Design 7-9 éveseknek:
A táborban megismerheted a kreatív tervezés és a design alapjait, illetve a redstone-ok legmenőbb alkalmazási módjaiba is bepillanthatsz. Készíts karaktereidnek egyedi skineket! Álmodj havas, erdős vagy akár láva borította tájakat - ez a kaland most pontosan olyan fantasztikus lesz, amilyennek te szeretnéd!

Minecraft Codia 9-11 éveseknek:
A Codiával a maximumra járathatod a kreativitásod - hiszen a segítségével teljeskörűen programozhatod a különböző Minecraft világaidat. Ebben a táborban is egy teljesen egyedi, saját kihívásokkal teletűzdelt világot készíthetsz majd. Itt te döntöd el, hogy mi minden történik, ahogy azt is, hogy hogyan nézzenek ki a dolgok: ha akarod, akár bárányok is potyoghatnak az égből, vagy állhat az egész világod csodás gyémántblokkokból, ahogyan csak neked tetszik! Sőt, a még lenyűgözőbb hatás érdekében egyedi grafikákat és menő hangeffektet is használhatsz!Válaszd ki az érdeklődésednek és életkorodnak megfelelő tábort és legyen részed egy életre szóló élményben!


Egész napos tábor: A gyerekek a nap egyik felében szakmai programon vesznek részt a Logiscool iskolában, míg a nap második felében szabadidős programot biztosítunk nekik. Ellátás: tízórai, ebéd és uzsonna.

Félnapos tábor: Ebben az esetben a gyerekek csak a szakmai programon vesznek részt, mely lehet délelőtt (9:00-12:30), vagy délután (13:30-17:00).  Ellátás: tízórai vagy uzsonna.

Szabadidős program: Az időjárás és a járványügyi előírások függvényében többféle szabadtéri programmal készülünk a gyerekeknek. Várhatóan hetente 3-szor lesz szervezett program, a többi napon a környező parkokban és játszótereken gondoskodunk az önfeledt mozgásról és játékról.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés