Logiscool Programozó "hacker" tábor - Óbuda
Logiscool Programozó
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1033 Budapest, Laktanya u. 4.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303319839
Napközis ár
54 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
7-11
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
LOGISCOOL ÓBUDA - ÉLMÉNYALAPÚ NYÁRI TÁBOROK A FŐ TÉR MELLETT​​

A Logiscool Óbuda évek óta gyermekek százainak szervez élményközpontú táborokat. Várjuk idén is a 7-18 éveseket, jobbnál jobb szakmai és külsős programokkal!

A jelenlegi helyzetben kiemelten fontosnak tartjuk a gyerekek, az oktatók és a táboroztatók maximális védelmét, minden ezzel kapcsolatos részletes szabályozást be fogunk tartani.

2021-ben 3 különböző témakörrel jelentkezik a gyerekek kedvence a MINECRAFT. Újra szerepel kínálatunkban a legkisebbeknek szánt HACKER programozó és KODU 3D játékkészítő, a leendő színészeknek és rendezőknek szánt VIDEÓ KÉSZÍTŐ TÁBOR. Közkívánatra visszatér a KALANDJÁTÉK FEJLESZTŐ tábor és a tartalomgyártás iránt érdeklődőknek szánt YOUTUBE STUDIÓ, az új kihívásokat keresők számára fejlesztett ROBLOX, valamint a legózás és programozás szerelmeseinek kínált LEGO WEDO! Végül egy igazi csemege mobilfüggő fiataloknak! Legújabb táborunkban a KREATÍV MOBIL FOTÓS/VIDEÓS táborban mindenki tökélyre fejlesztheti közösségi médiába szánt történeteit.

Új táborozóinknak a programokon való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges, régi táborozóinkat pedig új témakörökkel várjuk! :)

JELENTKEZZETEK még ma nyári táboraink egyikébe! Kattints a "Tábor jelentkezés" gombra!

Legfontosabb tudnivalók:

HELYSZÍN: Az élményalapú, tematikus szakmai programokra Óbuda szívében, a Fő tér mellett, a Laktanya u. 4. szám alatti Feelwell Irodaházban, a Logiscool Óbuda oktatótermeiben kerül sor

DÁTUMOK: 2021. június 21-től aug. 27-ig, hétfőtől péntekig, egész nap VAGY online is! - a regisztráció során a rendszer felkínálja az elérhető táborokat.

IDŐPONTOK: A táboraink 5 naposak, érkezés reggel 8:30-tól, délután pedig 17:20-ig tudunk felügyeletet biztosítani.

ELLÁTÁS: egész napos (személyes) táboroknál napi háromszori (reggeli, ebéd és uzsonna) étkezést biztosítunk.

KÜLSŐS PROGRAMOK: szabadtéri vidám SPORTNAP játékos feladatokkal, LÉZERHARC a Laser Arénában, BOWLING a Dunakavicsban, FAGYIKÉSZÍTÉS a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban és közös filmélmény a MOZI-ban.
--------------------

RÉSZVÉTELI DÍJAK:

1.) Személyes részvételű táboraink:

    "Normál" (egész napos, személyes részvételű) tábor ár : 54 900 Ft - Az ár tartalmazza a félnapos élményalapú képzést, a félnapos, külsős programokat és belépőket, a napi háromszori étkezést (reggeli+ebéd+uzsonna) és az ÁFA-t.

https://www.logiscool.com/hu/camps/browse?school=obuda

2.) A táborokkal egy időben, játékos ONLINE workshopok "nagyobbaknak":

    ONLINE workshop: 3D Tervezés, 12-15 éveseknek: 24.750 Ft, egy összegben fizetendő - Az ár tartalmazza a félnapos élményalapú képzést és az ÁFA-t.
    ONLINE workshop: Intenzív App Készítés, 14-18 éveseknek: 39.500 Ft, egy összegben fizetendő. Az ár tartalmazza a félnapos élményalapú képzést és az ÁFA-t.

https://www.logiscool.com/hu/apply/obuda/workshops

KEDVEZMÉNYEK: (a legmagasabb adható kedvezmény 10%; a kedvezmények összevonhatóak!)

    10% kedvezmény testvéreknek (amennyiben testvérek jelentkeznek azonos heti tábor(ok)ra)
    5% kedvezmény a 2021 tavaszi kurzusainkon résztvevő diákjaink számára ("saját diák").

JELENTKEZÉS: Kérjük honlapunkon regisztráljatok: itt lejjebb görgetve az oldalt, legalul a kék gombra kattinva VAGY közvetlenül az online regisztrációs felületeinken:

    regisztráció személyes résztvételű TÁBORRA, ITT: https://www.logiscool.com/hu/camps/browse?school=obuda

    regisztráció nyári online WORKSHOPRA, ITT: https://www.logiscool.com/hu/apply/obuda/workshops

TIPP! → A jelentkezéskor kérjük figyeljetek az életkorra, hogy a kívánt táborba regisztráljatok!

BEFIZETÉS: A jelentkezés 20.000 Ft előleg befizetése esetén válik érvényessé. A jelentkezés beérkezése után automatikus levelet küldünk a regisztráció során megadott e-mail címre, az előleg befizetéséhez szükséges információkkal. Átutaláskor a közlemény rovatba kérjük, írjátok be a gyermek nevét, a tábor rövidített nevét és kezdési időpontját, hogy utalásotok beazonosítható legyen. Az összeg bankszámlánkon történő jóváírása után a digikidz Kft., mely a Logiscool Óbuda üzemeltetője, az előlegről pénzügyi teljesítést nem igénylő elektronikus számlát állít ki, valamint kiállítja a fennmaradó összegről szóló számlát is. A táborban csak az a gyermek vehet részt, akinek részvételi díja legkésőbb a számlán szereplő HATÁRIDŐIG befizetésre kerül.


TIPP! → Iskolánk OTP és K&H SZÉP Kártya elfogadóhely! OTP link: https://magan.szepkartya.otpportalok.hu/elfogadohely-kereso/ - Elfogadóhely: Logiscool Óbuda, "szabadidő" alszámla
(Hamarosan MKB SZÉP Kártyát is elfogadunk!)

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK:

    Csoportjainkat minimum 4 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 8 fő
    A meghirdetett táborokkal kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk.

NAPRAKÉSZ INFORMÁCIÓK: Közösségi oldalainkon (Facebook, Instagram) rendszeresen beszámolunk iskolánk aktualitásairól. Kérjük, kedveljetek, kövessetek minket! :)

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TÁBORRAL KAPCSOLATBAN:

Szervezés, lebonyolítás, információk: Benkő András, iskolavezető, Logiscool Óbuda, Telefon: +36 30/331-9839, E-mail: hello.obuda@logiscool.com
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés