Logiscool Robotika táborok a II. kerületben
Logiscool  Robotika táborok a II. kerületben
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36205097586
Napközis ár
49 900 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
early bird, saját diák, testvér, csoport kedvezmények 5-5%, max. összevonható kedvezmény 15%
Ajánlott életkor
6-14
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Már hatodik éve tartoznak az ország legnépszerűbb táborai közé a Logiscool nyári táborok. Oktatóink hozzáértése, táborvezetőink tapasztalata és animátoraink lelkesedése az elmúlt években több, mint 25 000 diák számára biztosította, hogy életre szóló tudást, tapasztalatot és fantasztikus élményeket szerezzenek nálunk. A digitális világ izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálatunk a legnagyobb Magyarországon. Várjuk, visszavárjuk gyermekét sok szeretettel!
Leírás
Ismerd meg, hogyan gondolkodnak a gépek, és programozd őket! A Logiscool Robotika táboraiban a menő LEGO-robotoktól a mesterséges intelligencia által vezérelt, élethű viselkedésű gépekig rengeteg izgalmas dologgal várunk!

A legkisebbeket (6-9 éves korig) a Lego WeDo I. táborba várjuk. A LEGO WeDo kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy megtedd első lépéseid a robotika bámulatos világában! A táborban először különböző szenzorokkal ellátott robotokat építesz majd, és izgalmas természettudományos projekteken keresztül be is programozhatod azokat.

7-10 éves korig ajánljuk Cozmo-t, ez a kis robot az egyik legnagyobb arc a világon! Vicces hangeffektjeivel és szórakoztató játékaival rengeteg meglepetést tartogat neked, így biztosan hamar összebarátkoztok majd! Arcfelismerő szoftvere segítségével beazonosít, és még a neveden is szólít, amikor játszani hív téged! Ebben a táborban azonban nem csupán játszani fogunk vele, hanem még programozni is megtanulhatsz a segítségével. Bowlingozni, focizni és szumózni is megtaníthatod, sőt, Cozmoval még az olimpiai öttusa versenyszámait is végigvehetitek!

Felsősként a LEGO MINDSTORMS EV3 okos robotjaival olyan gépeket építhetsz magadnak, amelyekkel tipikus robotikai problémákra és valódi mérnöki kihívásokra keresheted a válaszokat. A tábor során megismerkedsz majd a különböző szenzorok és motorok működésével; megtanulhatod, hogyan lehet egy robotot úgy programozni, hogy ultrahang-szenzoraival pontosan érzékelje a körülötte lévő tárgyakat, vagy hogy hiba nélkül végigmenjen egy vonalpályán.

10-14 éveseket vár mBot táborunk is. Ez a barátságos kis eszköz, az mBot különféle színekben pompázó ledjeivel és izgalmas szenzoraival kiváló társad lesz ötleteid megvalósításában! A segítségével megtanulhatod a robotika alapszabályait, sőt, még a programozásba is belekóstolhatsz! Az mBottal meglepően komplex és igen szórakoztató dolgokat készíthetsz; lehet belőle digitális biciklilámpa vagy egy menő „léggitár”, de akár egy felrobbanni készülő bombának is tudja álcázni magát.

Válaszd ki az életkorodnak és érdeklődésednek megfelelő robotot és vegyél részt egy életre szóló kalandban!Egész napos tábor: A gyerekek a nap egyik felében szakmai programon vesznek részt a Logiscool iskolában, míg a nap második felében szabadidős programot biztosítunk nekik. Ellátás: tízórai, ebéd és uzsonna.

Félnapos tábor: Ebben az esetben a gyerekek csak a szakmai programon vesznek részt, mely lehet délelőtt (9:00-12:30), vagy délután (13:30-17:00).  Ellátás: tízórai vagy uzsonna.

Szabadidős program: Félnapos program, a strand (Külker Park) területén pedagógus táborvezetőink és animátoraink különböző játékokkal és sportos programokkal várják diákjainkat. Az időjárástól függően a strand program helyett a csoportok kirándulni mehetnek kisvasúttal a Normafa játszótérre, vagy a Szemlőhegyi barlangba. Emellett hetente egyszer érdekes robotika bemutatón vehetnek részt a gyerekek a Robotépítők Magyarországi Egyesülete jóvoltából.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés