Logiscool Videókészítés táborok a II. kerületben
Logiscool Videókészítés táborok a II. kerületben
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1024 Budapest, Retek utca 26.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36205097586
Napközis ár
51 900 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
saját diák, testvér, csoport kedvezmények 5-5%, max. összevonható kedvezmény 15%
Ajánlott életkor
10-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Már hetedik éve tartoznak az ország legnépszerűbb táborai közé a Logiscool nyári táborok. Oktatóink hozzáértése, táborvezetőink tapasztalata és animátoraink lelkesedése az elmúlt években több, mint 25 000 diák számára biztosította, hogy életre szóló tudást, tapasztalatot és fantasztikus élményeket szerezzenek nálunk. A digitális világ izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálatunk a legnagyobb Magyarországon. Várjuk, visszavárjuk gyermekét sok szeretettel!
Leírás
Ebben a táborban a videózásé, a vidámságé és leginkább a tiéd a főszerep! Rengeteg menő szerepben kipróbálhatod magad! Te leszel a forgatókönyvíró, a rendező, a vágó és az utómunkáért felelős filmes szakember is, a legfontosabb cél érdekében: hogy úgy mondd el a saját történeted, ahogy az neked a legjobban tetszik!

A táborban megismerheted a különböző filmes műfajokat, megtanulsz videókat vágni, illetve olyan menő szerkesztési technikákat és filmes trükköket leshetsz el, mint a feliratozás vagy az effektezés.
Készíts el egy izgalmas riportfilmet, forgass őrülten jó reklámokat és zárd a hetet egy fergeteges partifilmmel! Sőt, akár az új vlogod legelső részét is legyárthatod a táborban!Eszközök:
Hozz magaddal bármilyen videózásra alkalmas eszközt (mobiltelefont, tabletet, gopro-t stb.), illetve egy fülhallgatót!Egész napos tábor: A gyerekek a nap egyik felében szakmai programon vesznek részt a Logiscool iskolában, míg a nap második felében szabadidős programot biztosítunk nekik. Ellátás: tízórai, ebéd és uzsonna.

Félnapos tábor: Ebben az esetben a gyerekek csak a szakmai programon vesznek részt, mely lehet délelőtt (9:00-12:30), vagy délután (13:30-17:00).  Ellátás: tízórai vagy uzsonna.

Szabadidős program: Az időjárás és a járványügyi előírások függvényében többféle szabadtéri programmal készülünk a gyerekeknek. Várhatóan hetente 3-szor lesz szervezett program, a többi napon a környező parkokban és játszótereken gondoskodunk az önfeledt mozgásról és játékról.

Amennyiben a járványügyi helyzet miatt nem tudjuk megtartani a napközis táborokat, lehetőség van online táborra is feliratkozni.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés