Minecraft tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 6000 Kecskemét, Tóth László sétány 2.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305588529
Napközis ár
18 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
6-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Minecraftot a gyerekek milliói játsszák világszerte. Ahhoz, hogy megértsük eme őrületet, a „felnőtteknek” a legora kell gondolni. Mindenki rengeteget építgetett ezzel a szuper kockákból álló játékkal. Na most képzeljük el azt, hogy a lehetőségeknek itt tényleg csak a kreativitás szab határt.
A gyerekek együtt építhetnek fel bármilyen világot, amit csak elképzelnek, és mind ezt együtt 30-an, a táborban egy külön erre a célra bérelt szerveren. Különböző versenyeken mérhetik össze tudásukat. PVP verseny és kreatív építő kihívás.
Együtt 30-an kell túlélő módban legyőzni egymás segítésével a misztikus sárkányt, vagy átvészelni a MOB Arénát. Kell még ennél jobb? Szerintünk nem. Kreativitás, gyorsaság, logika, ügyesség és csapatjáték kell ahhoz, hogy valaki sikeres legyen.
A különböző sporttevékenységek mellett, a gyerekek a programozás és az algoritmikus gondolkodás alapjaival is megismerkednek játékos formában, szimulációs programok segítségével.
A szerdai fürdő napon a Kecskeméti Élményfürdő éttermében ebédelünk, a többi napon a Viktória étteremben három fogásos ebédet biztosítanak számunkra. Időjárástól függően pedig fagyi is szerepel a meglepetések listáján.
Tábor zárása képpen ha az időjárás engedi, akkor a közös dinnye evés után egy óriási vizi pisztoly csatán vehetnek részt a szabadban.

Táborvezetők: Koller István, Molnár Árpád Szilveszter
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés